Як верыць у Бога ў цяжкі перыяд жыцця

Аўтар: Sara Rhodes
Дата Стварэння: 13 Люты 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Большая тайна пирамиды Джосера - Таинственный Имхотеп
Відэа: Большая тайна пирамиды Джосера - Таинственный Имхотеп

Задаволены

Часам жыццё можа быць вельмі складанай. Адны людзі смела глядзяць у твар усім цяжкасцям і выходзяць з цяжкіх сітуацый яшчэ больш смелымі і моцнымі. Ім атрымоўваецца пакараць самыя цяжкія вяршыні. Іншыя ж людзі не могуць справіцца з цяжкасцямі, пачынаюць вінаваціць ва ўсім Бога і іншых людзей, ці пачынаюць ўпадаць у дэпрэсію. Тыя людзі, якім атрымоўваецца выратавацца і наладзіць сваё жыццё, часцей за ўсё - вернікі людзі, якія вераць у Бога і ўмеюць прасіць яго аб дапамозе. Вось шэсць крокаў, вынікаючы якім, вы навучыцеся верыць у Бога нават у самыя цяжкія часы свайго жыцця.

крокі

  1. 1 Не думайце, што ўсё ў вашым жыцці будзе адбывацца так, як жадаеце вы. Гасподзь дае адказ на кожную малітву, але ён не заўсёды кажа "Так". Часам ён адказвае «Не» або «Пачакай». Радуйцеся, калі ўсё здараецца так, як вам хочацца. Атрымлівайце асалоду ад кожным днём, жывіце ў прадчуванні чагосьці лепшага ў дні заўтрашнім, але не забывайце аб тым, што праблемах таксама ёсць месца ў нашым жыцці. Мы самі выбіраем, як нам абыходзіцца - добра ці дрэнна, але дакладна такое ж права маюць і ўсе астатнія. Таму часам здараецца нешта дрэннае. Часам не здараецца тое, што мы хочам таму, што тое, што мы хочам, для нас дрэнна. Памятаеце, што Бог ведае нашмат больш, чым ведаеце вы. Памятаеце, што Бог заўсёды памятае вас, ён любіць вас.
  2. 2 Папытаеце ў Бога аб дапамозе з дапамогай малітвы. Памятаеце, што Бог не абяцаў агароджваць вас ад цяжкасцяў. Ён толькі абяцаў заўсёды быць побач з вамі, калі вы, вядома, самі гэтага хочаце. Калі вы будзеце злавацца, калі вы будзеце вінаваціць ва ўсім Бога, ён вам не зможа дапамагчы пераадолець цяжкасці. Папытаеце ў Бога, каб ён быў заўсёды побач з вамі, каб ён дапамагаў вам спраўляцца з тым, з чым бы самі ніколі не справіліся. Магчыма, вы не ведаеце, як маліцца.Проста звярніцеся да Бога, і ён абавязкова вас пачуе. Прасіце ў яго падтрымкі і заступніцтва, а не таго, каб ён прыбраў з вашай дарогі ўсе цяжкасці, і вы станеце значна мацней і умацуйце сваю веру.
  3. 3 Чытайце або слухайце апавяданні пра тое, як іншыя людзі сутыкаліся з цяжкасцямі і атрымлівалі Божую дапамогу - магчыма, гэтыя прыклады дадуць вам надзею.
  4. 4 Будзьце ўдзячныя. Складзіце спіс рэчаў, якія вы шануеце ў сваім жыцці, хай нават у гэтым спісе будуць толькі дах над галавой і ежа на стале. Падзякуйце за ўсё гэта Бога. Як толькі вы ўбачыце, што ў вас у жыцці ёсць не толькі дрэннае, але і добры, у вас адразу ж паднімецца настрой, і вы ўбачыце, што Бог побач з вамі па-за залежнасці ад таго, ці добра вам цяпер, ці не.
  5. 5 Ня замыкайцеся ў сабе. Калі вам дрэнна, знайдзіце таго чалавека, які б змог вам дапамагчы. Любую цяжкую сітуацыі прасцей за ўсё вырашыць, калі вы не адны. Просіце людзей, каб яны вас падтрымлівалі, каб маліліся за вас, і адказвайце ім тым жа. Заўсёды прапануйце сваю дапамогу тым, хто знаходзіцца ў больш цяжкай сітуацыі, чым вы.
  6. 6 Зразумейце, што вечная жыццё толькі на нябёсах. Бог абяцае клапаціцца пра нас, але ён не абяцае, што ўсё добрае здарыцца пры жыцці на зямлі. Некаторыя малітвы могуць атрымаць адказ толькі на нябёсах. Вы зможаце давяраць Богу, калі зразумееце, што жыццё на зямлі (з яе пакутамі і болем) часовая, што вечная жыццё толькі на нябёсах.

парады

  • Маліцеся, чытайце рэлігійную літаратуру, кантактуйце з людзьмі.
  • Думайце пра добрае. Увесь час сабе паўтарайце, што ўсё ў вас будзе добра. Навучыце сябе давяраць Богу.