Як ўзрастаць духоўна

Аўтар: Virginia Floyd
Дата Стварэння: 5 Жнівень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США
Відэа: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США

Задаволены

Калі вы нарадзіліся звыш у сям'і Ісуса Хрыста, то павінны ўзрастаць духоўна. З цягам часу, будучы настойлівымі і шчырымі, зможаце ўмацавацца духоўна.

крокі

  1. 1 Вялікі палец рукі: па-першае, пакажыце вялікія пальцы. Уявіце сабе, што паказваеце іх Богу і сваім сябрам. Гэта азначае, што павінны "рабіць усё правільна» з імі. Калі вы зграшылі раз, прасіце ў Бога прабачэння. Прасіце прабачэння ў сваіх сяброў, а таксама прабачце іх.
  2. 2 Зноў пакажыце яго сваім сябрам. Гэта азначае, што вы павінны распавесці ім, што Ісус зрабіў для вас, ратуючы, вызваляючы вас і г.д. Скажыце ім таксама пра тое, што менавіта Ісус можа зрабіць для іх.
  3. 3 Сярэдні палец: пастаўце рукі разам, паказваючы пальцы. Хай найвышэйшы палец нагадвае вам пра царкоўныя вежах. Знайдзіце добрую царкву, дзе вы адчуваеце атмасферу гасціннасці і можаце жыць так, як гэтага хоча Езус. Добра праводзіце час !!!
  4. 4 Безназоўны палец: Абавязацельства. Прысвяціце сябе штодзённай малітве. Кажаце з Езусам пра ўсё !!
  5. 5 мезенец: Пакладзеце рукі разам і адкрыйце іх, як кнігу, дзе вашыя дзіцячыя пальцы перакрыжоўваюцца. Не забудзьцеся чытаць Біблію штодня. Вы даведаецеся новыя рэчы і пакахаеце іх!

парады

  • Часам дапамагае проста адкрываць Біблію і чытаць яе.
  • Перад тым, як чытаць Біблію, просіце Бога паказаць вам тое, што здзівіла б вас. Раскажыце пра свае праблемы Богу і прасіце Яго даць вам суцяшэнне з пісання.
  • Знайдзіце маладзёжную групу ў сваёй царкве, дзе можаце падзяліцца сваім вопытам і пазнаёміцца ​​з новымі сябрамі.
  • Вы можаце размаўляць з Богам, так як Ён - ваш лепшы сябар! Вам не трэба выкарыстоўваць гучныя словы!
  • Знайдзіце царква, якая вучыць паводле Бібліі. Дзе вы можаце пляскаць у ладкі і свабодна перамяшчацца, як Бог вядзе вас. Вы павінны адчуваць прысутнасць Бога ў такой царквы. Гэта таксама павінна быць весела. Калі сыходзіце, спытаеце сябе, правялі Ці вы "глыбока асабістае" час з Богам, ці даведаліся тое, што змяніла вас.
  • Не злуйцеся, калі зграшылі. Калі папытаеце прабачэння, Бог заўсёды даруе вас зноў.

папярэджання

  • Калі сьведчыце (кажаце іншым, што Бог зрабіў для вас), не навязвайце ім хрысціянства ці Біблію. Маліцеся Богу, каб дапамагчы вам.
  • Паміж забавай і уцягваннем у праекты, не дазваляйце ўсяго гэтага стаць звычкай і забыцца пра Бога. Кажаце з Богам пра гэта, прасіце ў яго новых ідэй і г.д.

Што вам спатрэбіцца

  • Біблія
  • некаторыя мужнасць
  • Час для Бога. Пачніце з малога, калі вам падабаецца. З паўгадзіны ў дзень на малітву і чытанне. Па меры таго, як вы разьвіваецеся, вылучайце больш часу.
  • Евангельская музыка. Гэта дапамагае дамагчыся "глыбока асабістых" адносін з Богам падчас малітвы (як у настроі для малітвы). Музыка набажэнстваў.