Як пазбегнуць ціску з боку аднагодкаў, калі вы вернік падлетак

Аўтар: Helen Garcia
Дата Стварэння: 21 Красавік 2021
Дата Абнаўлення: 26 Чэрвень 2024
Anonim
Як пазбегнуць ціску з боку аднагодкаў, калі вы вернік падлетак - Грамадства
Як пазбегнуць ціску з боку аднагодкаў, калі вы вернік падлетак - Грамадства

Задаволены

Пазбегнуць ціску з боку аднагодкаў вельмі складана. Многія хрысціяне, асабліва падлеткі, адчуваюць ціск, якое можа прывесці да адмовы ад некаторых сваіх каштоўнасцяў. Прачытайце гэты артыкул, - яна дапаможа вам пазбегнуць адмоўнага ціску з боку аднагодкаў у нашай паўсядзённым жыцці.

крокі

  1. 1 Даведаўшыся сапраўды, у што вы верыце.
  2. 2 Адстойвайце тое, у што верыце. Калі вы будзеце запэўніваць навакольных, далёка не ўсе будуць вас слухаць, больш за тое, часам людзі будуць нават смяяцца. Гэта нармальна, таму што вы хоць бы спрабуеце, і Бог гэта бачыць. Не дазваляйце нікому і нічому збіць вас з сапраўднага шляху і ня ўздумайце з-за навакольнага меркавання ўсумніцца ў сваіх перакананнях. Аднак не навязвайце сваю рэлігію іншым. Гэта прыцягне толькі ворагаў.
  3. 3 Кожны дзень чытайце Біблію і малецеся. Чытанне Святога Пісання - добры спосаб наблізіцца да Бога, таму што гэтая кніга надзяляе вас мудрасцю і навучае, «Як» быць хрысціянінам. Некаторыя людзі рэкамендуюць да прачытання падлеткавую Біблію, у якой ёсць парады, рэкамендацыі і практычныя інтэрпрэтацыі некаторых вершаў. Іншыя ж раяць чытаць звычайную Біблію ад скарынкі да скарынкі. Малітва і вывучэнне Бібліі набліжаюць вас да Госпада.
  4. 4 Будзьце ўпэўненыя ў сваёй веры ў Хрыста. Рабіце і рабіце ўчынкі праз Хрыста; ён ўмацуе вас.
  5. 5 Калі вы моліцеся або просіце ў Госпада дапамогі, якая не ўздумайце маліцца нядбайна. Біблія абвяшчае, што мы павінны «Заклікаць да Госпада з усімі сіламі». Калі вы хочаце памаліцца старанна, станьце на калені, пакуль не прасякнеце ці не пачнеце сузіраць ў малітве, і падумайце, ці сапраўды вы хочаце таго, пра што просіце. Якаў 1: 5 абвяшчае: «Калі ж у каго з вас не хапае мудрасьці, хай просіць у Бога, Які дае ўсім проста і без папрокаў, - і дасца яму». Ўстаўце сваё імя - «Калі ж у мяне (імя) не хапае мудрасьці, ды прашу ў Бога, ўзнагароджвалі ўсіх мужчын шчодра і не папракаў запытальных [так, я перафразаваў« без папрокаў », хоць вы можаце пакінуць гэта па жаданні], і будзе дадзена мне ». У малітве гэта называецца зварот да пісанню. Кажаце Богу: «Ты абяцаў гэта, і я зрабіў усё, што Ты мне загадаў для атрымання таго-то ...». Ён аддасьць - Бог ніколі-ніколі не парушае свае абяцанні. Ён сказаў: «Прасіце - і вам будзе дадзена, стукайцеся - і вам адкрыюць, шукайце - і вы знойдзеце».
  6. 6 Заўсёды захоўваеце малітву ў сэрцы сваім. Маліцеся у глыбіні душы да Бога. Спачатку гэта будзе цяжка, але калі вы наладзяць сваю ўнутраную малітву, яна стане велізарнай дабраславеньнем у вашым жыцці. Вы даможацеся ЗНАЧНА БОЛЬШ блізкіх стасункаў з Богам і адчуеце яго любоў яшчэ мацней.
  7. 7 Рабіць тое, што робяць астатнія, можа быць весела, але калі вы ведаеце, што так паступаць нельга, знайдзіце ў сабе сілы сказаць «не». Бог аддаў Свайго Адзінароднага Сына на гібель за нас! Калі вы робіце правільна, Бог абавязкова залічыцца гэта, таму што Яму вядомыя сапраўдныя намеры вашага сэрца.
  8. 8 Сябруеце з іншымі хрысціянамі. Калі вас атачаюць іншыя хрысціяне, вам будзе прасцей паступаць правільна. Існуе сіла ў колькасці. «Дзе двое ці трое сабраліся ў Імя Маё, там буду і Я» (Матфей 18:20). На шчасце, вялікая частка заходняга свету - хрысціяне розных канфесій.
  9. 9 Ня майце зносіны з людзьмі, якія пастаянна клянуцца, п'юць алкаголь / прымаюць наркотыкі, маюць брудныя думкі і т.д. Калі вы ўвесь час балбатала з такімі людзьмі, вам будзе немагчыма супрацьстаяць бясконцым спакусам тых, хто ўвесь час грашыць.
  10. 10 Пазбягайце сітуацый, з-за якіх вы можаце паддацца ўплыву аднагодкаў, якія ажыццяўляюць ціск. Напрыклад, калі хтосьці просіць вас выпіць / закурыць, падумайце, як гэта шкодзіць вашаму арганізму, і як Бог да гэтага ставіцца. Падумайце аб сваім целе, як аб храме Божым. Скажыце НЕ. Прасіце Госпада, каб ён працягваў дабраслаўляць вас сілай, каб вы супрацьстаялі спакусам.
  11. 11 Майце мужнасць! Ня будзьце бесхрыбетнасць, каб проста здацца стромкім.

парады

  • Ведайце, у што вы шчыра верыце, і прытрымвайцеся гэтага.
  • Чытайце прыклады іншых маладых людзей, якім дапамагаў Ісус:
    • Конар
    • Сайман
    • Амрыта
    • Джэймс
    • Джон
    • Джоджи
  • Быць хрысціянінам не заўсёды лёгка, але Бог вам дапаможа. Ён ведае, праз што вам даводзіцца праходзіць. Жыццё для Бога варта цэны ў канцы!
  • Будзьце ганарлівыя за тое, чаго дамагліся, - многім людзям не хапае мужнасці ўсталяваць курс уласнага жыцця і прытрымлівацца яго, пазбягаючы ціску навакольных.
  • Служыце іншым. Гэта Божая праца. Дапамагаючы іншым добрымі і сумленнымі шляхамі, вы дапамагаеце не толькі сабе і людзям, але і вашаму таварыству. Можна займацца дабрачыннасцю ў прытулку, царкоўнай суполцы, працаваць з мясцовай грамадскасцю, арганізоўваць групы для вывучэння Бібліі, чытаць пажылым людзям і іншае. Гэта дапаможа ўсвядоміць іншыя рэчы, якія вы можаце здзяйсняць замест ўпадзення ў грэх.
  • Не бойцеся распавесці сябрам, што перакананні і сумленне знаходзяцца на першым месцы ў вашым жыцці.
  • Ня будзьце рэзкі ў размове, проста будзьце настойлівыя, і неўзабаве вашыя сябры пачнуць паважаць ваша рашэнне.
  • Правіла сыходу. Прааналізуйце вашы адносіны з чалавекам. Калі вы ведаеце, што не можаце сысці ад адносін у любы час, разарвіце іх. Усё дакладна. Разарвіце іх. Так, гэта балюча, але сыход з'яўляецца апошнім рубяжом абароны супраць любога. Калі вы не зробіце гэтага, вы выпусціце свой апошні рубеж абароны. Калі вы цалкам давяраеце чалавеку і ведаеце, што давяраеце яму не толькі з-за гармонаў, гэта адзіная прычына, па якой сыходзіць непрымальна.
  • Заўсёды кажаце з упэўненасцю! Праявіце найменшую слабасць, і чалавек працягне задзёўбваюць вас, пакуль не выйграе бітву!
  • Ціск з боку аднагодкаў тэстуе вашу волю адмовіцца ад таго, чаго вы не хочаце. Сапраўдны сябар прыме вас без агаворак і не будзе спрабаваць прымусіць рабіць тое, чаго вы не хочаце.
  • Калі вы не ўпэўненыя, што рабіць, ці маеце патрэбу ў дапамозе, схадзіце па параду да пастара, моладзевай групе / лідэру, хрысціянскім сябрам ці даверанай даросламу хрысціяніну.
  • Выконвайце ўсім нормам гэтага артыкула, нават калі гэта цяжка. Калі вы будзеце прытрымлівацца толькі часткі запаведзяў, Бог таксама дабраславіць вас часткова.
  • Паспрабуйце завесці сяброў, якія з'яўляюцца хрысціянамі або ўваходзяць у вашу маладзёжную групу. Калі вы адчуваеце спакуса, прыйдзіце да іх і поведайте пра свае адчуванні. Яны падтрымаюць, дапамогуць і дадуць вам савет.
  • Не хадзіце на гучныя вечарынкі з вялікай колькасцю людзей, якіх вы не ведаеце.
  • Шпацыруйце з блізкімі сябрамі.

папярэджання

  • Гэта артыкул не гарантуе, што вы будзеце застрахаваны ад ціску з боку аднагодкаў або спакусы. Вы таксама можаце памыляцца і грашыць. Таму Бог любіць. Ён даруе нам памылкі. Але гэта не значыць, што можна грашыць направа і налева.
  • Некаторыя людзі могуць рэагаваць па-рознаму. Ня саступайце ім, нават калі яны называюць вас дзіцем!
  • У гэтым артыкуле маса цяжкіх нормаў, якіх трэба прытрымлівацца, таму многія з вас будуць адчуваць, што вось-вось здадуцца, або выконваць толькі частка. Калі вы вынікаеце ўсім пастулатаў, вы неўзабаве станеце добрапрыстойным хрысціянінам. У вас будзе магчымасць атрымаць усёабдымнае дабраславеньне і трапіць у рай.
  • Сцеражыцеся тых сяброў, якія ідуць па нахіленай і любяць кантраляваць. Лепш адмоўцеся ад іх наогул.
  • Вучыцеся. Даведаўшыся міфы, якія людзі выкарыстоўваюць для ціску на вернікаў, каб схіліць іх да дрэннага паводзінаў.
  • Калі вы не ведаеце / не давяраеце чалавеку, проста пакіньце яго. Ніхто не можа прымусіць вас рабіць тое, што вам не падабаецца !!
  • Перш чым вы пасябраваць з кім-то, даведайцеся пра яго маралі.
  • Калі вы ў чым-небудзь адчуваеце дыскамфорт, трымайцеся ад гэтага далей.

Што вам спатрэбіцца

  • Біблія
  • Абавязковая царква, гэта вельмі добры спосаб знайсці хрысціянскую камуну, якая вам дапаможа.