Як жыць для Ісуса

Аўтар: Virginia Floyd
Дата Стварэння: 13 Жнівень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Процесс добычи соли в городе Соледар и уникальный подземный SPA-отель
Відэа: Процесс добычи соли в городе Соледар и уникальный подземный SPA-отель

Задаволены

Ісус аддаў дзеля нас сваё жыццё, каб мы маглі спакойна жыць далей. Ён дараваў нашы грахі, заплаціўшы даўгі. Чаму ж тады не прысвяціць нашы жыцці ў імя Ісуса? Жыццё для Збаўцы мае большы сэнс, чым жыццё для сябе. Так як мы ідзём Яго крокаў, мы можам стаць выратаваннем для многіх, але калі мы не ратуем многіх, то прынамсі будзе выратаваны адзін чалавек. Выконвайце гэтым важным крокам, каб адрадзіць свой унутраны свет.


крокі

  1. 1 Маліцеся: гэта наша стаўленне да Бога. Мы павінны размаўляць з Богам, як з бацькам, ці ж зачытваць малітву, якую перадаў нам Ісус праз сваіх вучняў. «Ойча наш, каторы ёсьць у нябёсах! свяціся імя Тваё; Ды прыйдзе Царства Тваё; будзь воля Твая і на зямлі, як на небе; Хлеб наш надзённы дай нам на гэты дзень; і даруй нам даўгі нашы, як і мы адпускаем вінаватым нашым; І ня ўводзь нас у спакусу, але збаў нас ад злога. » Калі ласка, зачытаў і выконвайце, як прыклад малітвы.
  2. 2 Жывіце так, як сказаў нам Бог: у вачах Творцы кожны чалавек - скарб. Ён хоча, каб усе мы жылі ў шчасці і радасці. Стварайце добрыя звычкі, чытаючы хрысціянскія кнігі, гледзячы духоўныя праграмы і дапамагаючы адзін аднаму.
  3. 3 Выконвайце вучэнняў Хрыстовым: Яго вучэнні прапаведуюцца ў Бібліі і царквы. Наведвайце нядзельныя службы, каб падзякаваць Госпада за тое, што Ён ратуе нас ад праблем і цяжкасцяў.
  4. 4 Пачытайце Бога: Усхваляем, дзякуйце і давайце ўсё тое блізкаму свайму, як і Богу. Ён усемагутны, усёведны, і прысутнічае ўсюды, уключаючы тое, што ў вас прысутнічае Яго Дух. Мы павінны дзякаваць Яму за тое, што мы ёсць. Бог - Любоў. Ён заўсёды запрашае нас у сваё Валадарства. І выбар прыняць або адмовіць - стаіць за намі. Прымайце Яго абдымкі.
  5. 5 Палюбіце блізкіх сваіх: Мы любім сябе, калі любім блізкіх. Усе мы - частка аднаго, нават калі жывем у розных целах: нас усіх аб'ядноўвае Бог. Божы дар Любові прыносіць шчасце, поспех, цярпенне, гармонію, свет, сумленнасць, чысціню, дружбу і надзею.
  6. 6 Прытрымвайцеся дабра і праўды: чыніце дабро (у адносінах да Хрыста) у сабе - выдатны справа. Калі вы не можаце быць справядлівымі - вы рызыкуеце. Усе мы спраўляемся з няпраўдай праз Езуса, які падтрымлівае нас. Наш Творца назаўжды заваяваў наш свет.
  7. 7 Чытайце Біблію: Штодня марнуйце 5-10 хвілін для таго, каб зразумець жыццё Ісуса і яго Каханне ў паўсядзённым жыцці. Паразважайце над Яго словам. Наш Гасподзь жыве ў нас. Мы толькі павінны адкрыць Ягонай празь Ісуса Хрыста, не толькі з дапамогай жаданняў і ідэй, а і з дапамогай Яго ідэальных прынцыпаў.
  8. 8 Дзяліцеся падарункамі: Ісус аддаў за нас сваё жыццё, падарунак у выратаваньне наша. Мы павінны дзяліць нашы блаславення, свабоду, багацце, вялікая ці маленькае - а таксама дзяліцеся верай на розных тэрыторыях і рознымі спосабамі. Усё, што мы аддаём - памнажаецца ў нас, сціскаецца і дзейнічае.
  9. 9 Заахвочвайце блізкіх сваіх: Мы матывуючы, натхняем, заахвочваем і дапамагаем. Рабіце тое ж самае, як мінімум, з адным чалавекам, які не з'яўляецца вашым каханым або членам вашай сям'і, але, магчыма, жыве побач з вамі. Узамен Бог дасць вам шмат, мільёны рэчаў, якія натхняць вас.
  10. 10 Ўзаемадзеяння з іншымі: Тое, што вы кажаце, можа адрознівацца ад таго, што думаюць іншыя. Тое, што вы кажаце, можа адрознівацца ад таго, што вы чуеце. Такім чынам, мы павінны думаць і ўзаемадзейнічаць з іншымі, каб разумець пункту гледжання адзін аднаго, каб жыць у свеце.

парады

  • Ісус стукаецца ў дзверы нашых сэрцаў. Адкрыйце дзверы Яму, каб ўпусціць Яго, і Ён будзе працаваць на карысць вас і дзяцей Божых.
    • "Каб вы не рабілі, вы, Мае Дзеці, робіце для мяне." - патлумачыў Гасподзь.
  • Зачыніце вочы і малецеся. Адчуйце прысутнасць Бога. Ісус адкрыты кожнаму.

папярэджання

  • Няхай вас не асуджаюць за тое, што вы не ідэальныя - будзьце настойлівымі, старайцеся рабіць сваю справу - устаючы і робячы зноўку тады, калі вы сутыкаецеся са сваімі Ці чужымі ідэямі, словамі і справамі.
  • Ня будзьце каменем перапоны крытыкуючы, асуджаючы або скардзячыся - але:

    Старайцеся запоўніць частку сябе і іх Хрыстом.
  • Не прымайце словы Ісуса як належнае - жывіце імі і ў іх.
  • Не выкарыстоўвайце імя Ісуса для задавальнення ілжывых «патрэб» - шукайце больш узвышанае назву.