Як дзякаваць Богу за кожнае дабраславеньне, якое Ён дае

Аўтар: Virginia Floyd
Дата Стварэння: 5 Жнівень 2021
Дата Абнаўлення: 22 Чэрвень 2024
Anonim
Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы
Відэа: Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы

Задаволены

Ісус маліўся такі малітвай: «Айцец Нябесны, дзякуй табе за тое, што ты зачыняеш гэтыя рэчы ад людзей, якія лічаць сябе мудрымі, і адкрываеш тым, хто просты, як дзеці» Матфея 11:25 (суч. Пер.). Вы калі-небудзь думалі пра тое, што падзяку за ўсе рэчы, якія ў вас ёсць, можа прынесці вам больш дабраславеньняў, чым скаргі на недахоп чаго-то? Калі вы ўдзячныя, ваша вера будзе расці, і будзеце бласлаўлёны яшчэ больш.

крокі

  1. 1 Просіце Бога дабраславеньняў і адказаў на малітвы, пасля чаго будзьце вернымі і служэце тым, хто мае патрэбу. Падумайце аб тым, што вы можаце зрабіць для Бога. Біблія кажа, што мы павінны няспынна дзякаваць і ўслаўляць Бога за ўсё, што ў нас ёсць. памятаеце: «Давярайце Богу ўсім сваім сэрцам, і не спадзявацца на свой розум; усе свае шляхі падайце Яму, і Ён зробіць іх прамымі »Выслоўі 3: 5 «Уваходзьце вузкімі вратами..потому што вузкі шлях, які вядзе да жыцця, і нямногія знаходзяць яго ..».
  2. 2 Прымайце благаслаўлення і дары ад Бога, і калі атрымліваеце іх, не забывайце дзякаваць Яго.
  3. 3 Не ўпадайце ў крайнасць. Бог не патрабуе ад нас, каб мы з раніцы да ночы сядзелі ў царкве і дзякавалі Яго, але пры кожным благаслаўленне мы павінны гэта рабіць.
  4. 4 Выпрацуйце звычку быць удзячным за ўсякае дабраславеньне.
  5. 5 Не думайце, што вы падзякуеце Бога пазней (калі-небудзь у іншы дзень). Гэта варта зрабіць прама цяпер.
  6. 6 падумайце: калі б Бог марудзіў з адказам на вашу малітву? Але Ён не будзе гэтага рабіць, і дапаможа вам тады, калі вы маеце патрэбу; таму і вы не адкладайце сваю падзяку на потым.
    • Хацелі б вы, каб Бог адкладваў вашы просьбы, малітвы, і блаславеньня?
  7. 7 Памятаеце, што Ён ужо блаславіў вас многімі рэчамі ў жыцці, такімі як паветра, якім мы дыхаем. Будзьце ўдзячныя за гэта.
  8. 8 Кажаце кожны дзень перад сном тры словы: «Дзякуй табе, Бог». Вы дакладна нічога не страціце, але будзеце бласлаўлёны яшчэ больш. Дзякуйце Бога заўсёды, не толькі ў добрыя часы. Старайцеся пастаянна знаходзіцца ў духу падзякі, паколькі так мы праяўляем павагу да свайго Нябеснага Айца, які нас стварыў

парады

  • Шукайце ў кожным дне тое, за што можна дзякаваць, а кажаце пра гэта ў сваіх малітвах.
  • Нават у цяжкія часы, дзякуйце Богу за магчымасць спадзявацца на Яго яшчэ больш.
  • Калі не пры кожным выпадку, то хоць бы ў канцы дня кажаце Богу "дзякуй". Гэтыя словы прынясуць яшчэ больш дабраславеньняў ў вашу жыццё. Калі з'яўляецца праблема, пачынайце праслаўляць Бога, каб атрымаць адказ.
  • Вочы, дзякуючы якім вы чытаеце гэты артыкул - Божае дабраславеньне: таксама і вушы, якімі вы чуеце. Усё, што ёсць у нашым жыцці - гэта Божае благаславенне, і Ён настолькі добры і міласэрны, што не марудзіць адказваць нам.
    • Як мы можам у такім выпадку адкладаць нашу падзяку?

папярэджання

  • Паступайце справядліва і служэце іншым, таму што «нейкі мераю адмерай, такі будзе адмерана і вам», асабліва, калі вы гэтага не чакаеце ...
  • Ніколі не забывайце дзякаваць Яго; ён радуецца, калі Яго дзеці ўдзячныя Яму.

    Хай каханне і вернасць не пакідаюць вас; абвяжыце імі сваю шыю, і напісаў іх на сваім сэрцы(Выслоўі 3: 3)