Як ісці з Богам

Аўтар: Alice Brown
Дата Стварэння: 24 Травень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
НАРУТО СЫН БОГА ШИНОБИ ВСЕ ЧАСТИ - Альтернативный сюжет Наруто / Боруто
Відэа: НАРУТО СЫН БОГА ШИНОБИ ВСЕ ЧАСТИ - Альтернативный сюжет Наруто / Боруто

Задаволены

Ісці з Богам - азначае прайсці сваё жыццё ў адзінстве і веры з Ім. Па большай частцы, Яго засяроджанае ўвагу і лідэрства ўтрымае вас на правільным шляху.

крокі

Метад 1 з 3: Разуменне канцэпцыі

  1. 1 Падумайце аб тым, як хадзіце з кімсьці ў фізічным плане. Каб зразумець, што азначае ісці з Богам на духоўным узроўні, уявіце, што гэта ў літаральным сэнсе азначае шпацыр з сябрам або сваяком. Чаго вы чакаеце ад гэтага чалавека, як кажаце і вядзеце сябе?
    • Калі вы шпацыравалі з кім-то, то ідзе ў адным напрамку. Вы рухаецеся ў адным тэмпе, і ніхто не застаецца ззаду іншага. Вы кажаце адзін з адным, і ваша ўвага засяроджана адзін на адным. Карацей кажучы, паміж вамі ёсьць агульнае пачуццё гармоніі, адзінства і даверу.
  2. 2 Паглядзіце на вядомых людзей, якія ішлі з Богам. Пісанне змяшчае некалькі розных прыкладаў мужчын і жанчын, якія ішлі сьледам за Ім, але, каб зразумець, што значыць хадзіць з Богам, пашукайце спецыяльныя прыклады, выкарыстоўваючы гэтую фразу "хадзіць з Богам."
    • Энох з'яўляецца першым чалавекам у Бібліі, які выкарыстаў фразу хадзіць з Богам, і, ён, магчыма, самы распаўсюджаны прыклад для ілюстрацыі канцэпцыі. Паводле Пісання, "І хадзіў Энох перад Богам трыста гадоў і спарадзіў сыноў і дачок. А ўсіх дзён Эноха было трыста шэсьцьдзясят пяць гадоў. І хадзіў Энох перад Богам; і ня стала яго, бо Бог узяў яго" (Быццё 5: 22- 24).
    • Сутнасць гэтага ўрыўка ў тым, што Энох быў у цесным супольнасці з Богам на працягу ўсіх гадоў свайго жыцця, ды так, што Бог узяў яго ў рай. Хоць гэты тэкст не мяркуе, што любы, хто ходзіць з Богам, будзе прыняты на нябёсы, не бачачы смерці, але падказвае, што ідучы з Богам можна адкрыць шлях ісціны.

Метад 2 з 3: Засяродзьцеся на Бога

  1. 1 Не адцягвайцеся. Перш, чым засяродзіцца на Богу, неабходна адпусціць ўсе мірскія рэчы, якія адцягваюць ад адносін з Богам. Гэта могуць быць не "грахі", як такія, але яны ўключаюць у сябе ўсе, што вы наўмысна ці падсвядома ставіце над Богам.
    • Падумайце яшчэ раз пра тое, што ён хоча ісці з адным. Калі ваш сябар праводзіць увесь час за мабільным, а не маючы зносіны з вамі, шпацыр будзе не вельмі прыемная, і вы не буде на самай справе хадзіць "разам" на змястоўным узроўні. Аналагічна, тое, што адцягвае вас, замест таго, каб засяродзіцца на Богу, можа перашкодзіць сапраўды хадзіць разам з Богам.
    • Істотна адцягваюць здзяйсняецца грахі, але нават не яны адны ўплываюць на наша адзінства з Богам. І карысныя рэчы могуць стаць шкоднымі і адцягваць, калі вы не будзеце асцярожныя. Напрыклад, ўпарта працаваць і зарабляць грошы, каб утрымліваць сям'ю, добра. Калі ж вы сталі апантаныя працай і грашыма, грэбуючы сям'ёй і адносінамі з Богам, вы дазволілі сабе адсунуць Яго на другое месца.
  2. 2 Чытайце Пісанне. Хрысціянства лічыць Біблію словам Божым. Яна не дасць вам канкрэтных інструкцый, якія тычацца напрамкаў жыцця, але прадставіць добрую карціну таго, чаго Бог хоча для і ад чалавецтва.
    • Паколькі Бог ніколі не дазволіць нікому рабіць нешта, што супярэчыць Пісьма, маючы поўнае ўяўленне пра тое, што кажа Біблія, мы можам пазбегнуць шкодных хібаў.
  3. 3 Маліцеся. Малітва дазваляе вернікам застацца ў цеснай, асабістай сувязі з Богам. Падзячныя малітвы, хвалы і маленьні павінны займаць законнае месца. Важна не тое, як маліцца, а тое, што ў вашым сэрцы.
    • Падумайце яшчэ раз пра тое, як вы вядзеце сябе падчас прагулкі з адным. Можна часам прайсціся у цішыні, але часцей, вы кажаце, смешна, і плачаце разам. Малітва з'яўляецца тым, што дазваляе веруючаму казаць, смяяцца і плакаць разам з Богам.
  4. 4 Медытуйце. Медытацыя - складаная канцэпцыя, але, па сутнасці, яна дазваляе праводзіць час у Божым прысутнасці і абдумваць Божыя справы.
    • Сучасная медытацыя звычайна ўключае ў сябе практыкаванні па глыбокім дыханню, мантры і практыкаванні, закліканыя ачысціць розум. Хоць самі па сабе гэтыя метады не цалкам адлюстроўваюць той жа сэнс, што і духоўная медытацыя, многія вернікі па-ранейшаму лічаць, што гэта добры спосаб ачысціць розум адцягнуцца, каб надаваць сябе цалкам Богу.
    • Калі стандартныя медытатыўныя практыкі на вас не ўплываюць, проста рабіце ўсё магчымае, каб адысці ад свецкіх адцягненняў і марнуйце час на разважанні пра Бога.Слухайце музыку, прагуляйцеся ў суседні парк, і гэтак далей.
  5. 5 Звярніце ўвагу на провід. У той час, як Бог можа здацца, часам, аддаленым або маўклівым, ёсць таксама моманты, калі Ён можа перапыніць звычайны паток рэчаў і досыць істотным чынам змяніць шлях чалавека. Гэтыя прыкметы провіду могуць быць часам тонкімі, так што трэба трымаць свае вочы і сэрца адкрытымі, каб адрозніць іх.
    • Разгледзьце гісторыю Ісаака і Ревеки. Слуга Абрагама адправіўся шукаць нявесту сярод яго сваякоў у сябе на радзіме. Бог прывёў раба Абрагама да калодзежа, і ў той час, калі раб моліцца аб выбары правільнай дзяўчыны, прыходзіць Ревека і прапануе напится яму і яго вярблюдам - ​​абраны знак. Сустрэча была занадта важная, каб стаць проста супадзеннем. Замест гэтага, провід прывяло Ревеку да калодзежа ў патрэбны час і дапамагло ёй выконваць толькі правільныя дзеянні. (Быццё 24: 15-20)

Метад 3 з 3: Выконвайце кіраўніцтву Божаму

  1. 1 Прааналізуйце свае дзеянні. Паглядзіце, як вы пражылі жыццё. Спытаеце сябе, у якія моманты жыцця вы ішлі за Богам, і калі збіліся з гэтага шляху.
    • Выберыце час, каб сесці і падумаць аб прагулцы, якая вялася да гэтага часу. Ўспомніце выпадкі ў жыцці, калі вы адчувалі сябе "у гармоніі" з Богам. У гэтыя вы, верагодна, ішлі з Богам. Зараз падумайце аб часе, калі вы адчувалі сябе страчаным, непатрэбным, або далёкім ад Бога. Спытаеце сябе, што вы зрабілі, што адштурхнула Бога, нават калі гэтыя рэчы былі такімі простымі, як адхіленне ад малітвы, царквы або медытацыі. Гэта, магчыма, былі дні, калі вы спыніліся ці не туды павярнулі падчас прагулкі.
    • Імкнецеся змадэляваць паводзіны таго часу, калі вы ў мінулым хадзілі з Богам, і актыўна старайцеся пазбягаць паводзін, якое раней прывяло вас у зман.
  2. 2 Выконвайце Божыя законы. Каб хадзіць з Богам, трэба ісці з Ім у нагу. Каб ісці з Ім у нагу, трэба мадэляваць свае дзеянні і прытрымлівацца законах Божым.
    • Частка гэтага працэсу азначае падпарадкаванне запаведзяў Божым адносна маральнага паводзінаў. У той час як некаторыя лічаць іх абмяжоўваюць, у канчатковым рахунку, яны прызначаны, каб трымаць чалавецтва ў бяспецы і духоўна звязаць з Богам.
    • Іншым важным аспектам з'яўляюцца наступныя Божыя запаведзі - кахаць, любіць Бога, любіць сваіх суседзяў, і нават любіць сябе. Бог паказаў і працягвае паказваць да гэтага часу мадэль жыцця, напоўненай любоўю.
  3. 3 Звяртайцеся за дапамогай да Святога Духу. У той час, як некаторыя крокі могуць быць вызначаны Пісаннем і царкоўнай традыцыяй, іншыя, якія адносяцца да хадні з Богам, больш асабістыя. Каб зрабіць гэтыя крокі, трэба маліцца Богу і прасіць даць разуменне таго, чым яны з'яўляюцца.
    • Дзеці не баяцца небяспечных і звілістых шляхоў, таму што належаць на апекуноў. Яны думаюць, што ведаюць адказы на ўсе пытанні, але непазбежна прыходзіць разуменне, што трэба было слухаць ўказанні бацькоў, бабулі, дзядуляў і г.д., замест таго, каб пастаянна трапляць у непрыемнасці і небяспекі.
    • Такім жа чынам вернікі належаць на Святога Духа, які правядзе іх па дакладным шляху.
  4. 4 Будзьце цярплівыя. Адказ на малітву або рашэнне цяжкага акалічнасці не можа прыбыць так хутка, як вы хочаце. Для таго каб ісці разам з Богам, часам неабходна запаволіць свой уласны тэмп.
    • У канчатковым рахунку, Бог дапаможа вам знайсці месца, у якое вы, як мяркуецца, павінны прыбыць. Можна было б ісці ў спешцы, але, калі вы хочаце ісці з Богам, трэба верыць, што абранае Богам час прыбыцця лепш.
  5. 5 Прагулка з іншымі па тым жа шляху. Можна, вядома, мець блізкіх па-за веры, але важна зносіны з тымі, хто падзяляе вашу адданасць Богу. Гэтыя людзі могуць стаць вашай падтрымкай тут, на Зямлі, і вы зможаце падтрымаць іх у адказ.
    • Іншыя вернікі таксама дапамогуць вам прытрымлівацца абавязацельстваў, дадзеных Богу.
    • Памятаеце, што Бог часта выкарыстоўвае іншых людзей, каб накіроўваць вашыя дзеянні.
  6. 6 Працягвайце ісці. Незалежна ад таго, колькі разоў вы спатыкнуліся, трэба атрэсці пыл і працягваць ісці. Бог не адступіць. Нават калі вы часова страцілі з-пад увагі дарогу, трэба працягваць ісці.