Як мець веру ў Ісуса Хрыста

Аўтар: Helen Garcia
Дата Стварэння: 13 Красавік 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Оправдание во Христе — Коллекция мест Писания
Відэа: Оправдание во Христе — Коллекция мест Писания

Задаволены

Што такое вера? Мы ўсё хоць бы раз у жыцці задавалі гэтае пытанне. Паглядзіце пасланне Да Габрэяў 11: 1 - «Вера ёсьць зьдзяйсьненьне чаканага і ўпэўненасьць у нябачным.» Ісус кажа пра тое, што можа зрабіць вера ў цуды ў Евангеллі ад Мацвея 17:20 - «Па няверства вашага; бо праўду кажу вам: калі вы будзеце мець веру з гарчычнае зерне і скажаце гары гэтай: «перайдзі адсюль туды», і яна пяройдзе; і нічога ня будзе немагчымага для вас ». Вера - гэта падарунак ад Бога ... і каб мець веру, вы павінны мець сувязь з Езусам Хрыстом. Проста верачы, што ён сапраўды слухае, вы будзеце мець веру! Гэта так проста! Вера вельмі важная, паколькі ўсё, што адбылося ў Бібліі было ад веры, мы павінны шукаць яе дзень і ноч, гэта вельмі важна. Ніжэй дадзена некалькі простых крокаў, якія могуць дапамагчы вам зразумець крыху больш аб тым, як мець веру.

крокі

  1. 1 Майце асабістыя адносіны з богам: часам Бог можа рабіць рэчы, якія ўмацоўваюць вашу веру ў яго літасці, але калі вы сапраўды жадаеце ўбачыць хараство веры ў Бога .... Вы павінны даведацца Бога асабіста і вы павінны быць гатовыя ісці за ім да канца. Маліцеся і гадуйце разам з Богам і з часам ваша вера будзе расці, паколькі ў вас будзе ўсё больш і больш вопыту з Езусам Хрыстом.
  2. 2 Шукайце Веру праз Бога: Біблія ясна кажа ў Евангеллі ад Іаана 14:13 "І калі чаго папросіце ў Айца ў імя Маё, дык зраблю, хай праславіцца Айцец у Сыне.» Калі вы прыйшлі да Бога і просіце яго ўсім сэрцам у імя веры, ён ніколі не пакіне вас.
  3. 3 Будзьце цярплівыя і непахісныя. Як чалавечыя істоты, мы, як правіла, хочам за ўсё адразу. Гэта сапраўды складана, аднак, мы павінны мець цярпенне і чакаць божага благаславення. Ніколі не здавацца і ніколі не адчайвацца. Пакуль мы чакаем, мы заўсёды павінны працягваць моліцца Госпаду і павінны канцэнтравацца на Госпадзе ўвесь час. Пакуль вы чакаеце, верачы, што Бог дасць вам веру, якую вы прасілі ... вы, магчыма, пачнеце заўважаць ... Гэта і ёсць Вера! Веруючы.

парады

  • Адкрываю Богу ва ўсім! Ніколі не хавайце чагосьці ад яго, таму што ён ведае ўсё, што было, ёсць і адбудзецца.
  • Знаходзіцеся ў набожнай асяроддзі як мага часцей, нават анлайн.
  • Заўсёды памятайце ісці да бога за адказамі і пытаннямі, а не як да прыяцелю. Паколькі гэты артыкул быў напісана мной, а не богам. Я, сапраўды, па-сапраўднаму адчуваю Святы Дух, што гарэў ўнутры мяне падчас таго, як я пішу ... Але памятайце, я - чалавек, я праходжу памылкі, як усе астатнія, і я ніколі нават блізка не падыду да таго, што ёсць Бог . Заўсёды ідзіце да яго за адказамі, пытайцеся яго, што ёсць вера, так як гэтая артыкул дасць вам толькі трохі больш разумення веры.
  • НІКОЛІ, Гасподзь Бог наш ніколі не прыме вас. Старайцеся, наколькі гэта магчыма, ва ўсім, што робіце, і будзьце ўпэўненыя ў выратаванні божым.
  • Заўсёды верце ўсёй душой, толькі Бог можа даць вам веру.

папярэджання

  • Ніколі не здавайцеся.
  • Ведайце, як толькі вы рушыце ўслед за Езусам, Яго Каханне зробіць вас шчаслівым ... Падрыхтуйцеся да Радасці, якая вас чакае. :) Гасподзь дабраслаўляе вас, сябры!
  • Ніколі не падайце духам па якой бы там ні было прычыне. Бог заўсёды даруе вас, незалежна ад таго, колькі разоў вы заблыталіся. Як у пакаянні: «За амаль год я зграшыў супраць Бога, пакуль хадзіў у царкву ... блуд, наркотыкі і мірскія рэчы, і я б працягваў у тым жа духу, але ўжо праз год Бог памілаваў мяне і дараваў, што змяніла мяне цалкам ».