Як маліцца эфектыўна (у хрысціянстве)

Аўтар: Janice Evans
Дата Стварэння: 24 Ліпень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
РАМБАМ
Відэа: РАМБАМ

Задаволены

"... калі не будзеце дараваць іншым правіны іх, Айцец ваш нябесны не даруе вашыя."
Ад Матфея 06:15, ад Марка, 11:26


Ці эфектыўныя вашыя малітвы? "Бацька, дабраславі майго ворага светам ... "- гэта малітва, якая мае сэнс! Многія людзі задаюцца пытаннем, чаму некаторыя малітвы аказваюцца пачутыя, у той час як іншыя ... або свае ўласныя малітвы, - здаецца, ніколі не атрымаюць адказ. Вось некаторыя ідэі. Такім чынам , вось рэчы, якія варта разгледзець, калі вы сапраўды хочаце ўзмацніць малітву.

крокі

  1. 1 Пачытайце Бога: рабіце ўсё, што трэба для пераезду за Хрыстом і для захавання глыбокай павагі перад Богам. Памятаеце, што Ён - магутны творца Сусвету, і заслугоўвае славу, хвалу і гонар. Ваша малітва павінна прызнаваць законнае месца Госпада ў вашым жыцці.
  2. 2 Маліцеся з удзячнасцю і славаю Богу! У канцы ваша малітва павінна быць станоўчай. Пераадолейце такія парывы, як залішне эмацыйная просьба і маленне Бога «перад сном», так як, напрыклад, гэта можа выклікаць засмучэнне сну, ды і дрэнныя думкі могуць прывесці да дрэнным снам; будзьце міратворцам ў вашай ўласнай галаве. Верце, што Бог ужо ведае і хоча для вас тое, што вам трэба і што вы па праве заслужылі (не сквапнасць або зайздрасць). Затым скажыце загадзя дзякуй у чаканні добрых вынікаў (гэта давер).Ёсць, вядома, час і месца для болю і маленні: «выконвайце сваё збавеньне са страхам і трымценьнем» у любы зручны для вас час, але час перад сном - гэта не заўсёды лепшы час. Хоць шчасце - гэта не мэта, шукайце радасць ва ўсім, што вы робіце. Для таго каб спыніць трывожныя думкі і дрэнныя сны - звярніцеся па дапамогу да Госпада, каб Ён паказаў вам асноўныя прычыны гэтага, і вы маглі звярнуцца да яго з змястоўнымі малітвамі (Персаналізаваныя). Каласянаў 4: 2, «заставайцеся ў малітве, і глядзіце [вынікі] з удзячнасьцю;"- і паўсядзённае падзяку можа прынесці свет у вашу жыццё!
  3. 3 Узмоцніце (або пачніце) дзякаваць і усхваляць, паднімаючыся ўверх (спарнеючы) да Бога і Ісуса з любой добрай рэччу (завецца благаслаўленне) у сваім жыцці. Бог і Ісус абяцаў блаславіць таго, хто дабраслаўляе іншых і дзякуе Богу за блаславення.
  4. 4 Спыніце хаваць грэх у вашым жыцці: так, гэта заб'е ўсё адразу! Бог не можа глядзець на грэх. Першае пасланне да Карынцянаў 6: 9-10, "Хіба не ведаеце, што няправедныя не спадкуюць Царства Божага? Не ашуквайце сябе: ні блудадзеі, ні балвахвалы, ні пералюбцы, ні ганебцы, ні мужаложцам ні злодзеі, ні ліхазьдзірцы, ні п'яніцы, ні ліхасловы, ні вымагальнікі ня пярэймуць Валадарства Божага.
  5. 5 Бывайце іншых: жывіце як дзіця Бога, што ён любіць «пазіцыйна» ў Хрысце, і вы заўсёды будзеце ў Яго радасці, у тым ліку і ў гора Ён будзе ствараць для вас суцяшэнне »(радасць). Аднак неабходна атрымаць доступ да яго праведнасьці і дараваньню, памятаць, што вы павінны таксама дараваць, а інакш вы не будзеце дараваныя «рэляцыйнай» як сябар (і партнёр). Так што вы самі можаце стаць больш заўгодным ў Яго вачах, заўсёды дараваць, так як гэта вернецца вам тым жа! Ад Марка 11:25, "І калі стаіце на малітве, даруйце, калі маеце што-небудзь супраць каго-небудзь, каб і бацька ваш нябесны дараваў вам грахі вашыя.
  6. 6 Слухайцеся Бога: Іаана 15: 7, "Калі застанецеся ўва мне і словы мая застанецца ў вас, просіце, чаго пажадаеце, і гэта будзе зроблена для вас."Заўважце, што-тое, пра што вы моліцеся, павінна быць у задавальненне для вас. Грэх - гэта непаслушэнства, і яно аддзяляе нас ад Яго (ад Яго прыхільнасці). Святы Дух не можа знаходзіцца ў нячыстым храме; таму вы павінны часта каяцца , аднойчы выратавацца і саступіць волі і ласкі Божай. Усё, што вы пасадзіце ў жыццях іншых, вырасце ў вашай ўласнай жыцця, г. зн .: "Вы пажынаем тое, што пасеялі.
  7. 7 Верце, ніколі не сумняваючыся. Будзьце досыць мудрым, каб маліцца за тое, чаго вы хочаце, і пераканайцеся, што ў вас хопіць мудрасці, каб верыць у тое, што вы просіце, і вы гэта атрымаеце. Вера зробіць гэта магчымым. Пасланне Якава 1: 5-8,

    Калі ў каго з вас не хапае мудрасьці, папытаеце ў Бога, Які дае ўсім выбар - і ня папракаючы; і гэта будзе дадзена яму.

    А хай просіце з вераю, ніколькі не сумняваючыся. Для таго, хто вагаецца, гэта як марская хваля, з прывадам ад ветру і штуршком.

    Хай не спадзяецца такі чалавек атрымаць што-небудзь ад Госпада.

    Чалавек з падвойнымі думкамі ня цьвёрды на ўсіх шляхах сваіх.
  8. 8 Увидьте вынікі і натхніла. Як? Зрабіце малітоўны дзённік ці спіс рэчаў, людзей і дзей, пра якія вы моліцеся. Ваш малітоўны дзённік дазволіць вам сачыць за прагрэсам з рэчамі, пра якія вы моліцеся. Але будзьце асцярожным. Ваша малітоўны дзённік -гэта спіс рэчаў, пра якія вы павінны маліцца. Гэта не картка з падлікам Божых адказаў!
  9. 9 Пацвердзіце Божую волю ў малітве, Бог не лае: што чалавек сее ў іншых жыццях і сэрцах, такім ён атрымае ўраджай.
  10. 10 Просіце ў Бога волю для здзяйсненні.Вучыцеся паказваць сваю цвёрдую веру ў Бога,"Каб спазнаць розум Бога і Яго волю з Яго напісанага слова.
  11. 11 Выстойте, не здавайцеся: часам Бог хоча, каб мы заціналіся ў малітве ... калі мы каемся: гэта тое, што трэба. Эфесянаў 6: 13-14, "... і, усё якая пераадолела, выстаяць. Стаяць, ...
  12. 12 Любіце ворагаў вашых і ніколі не ставіцеся да іншых няправільна. Любіце адзін аднаго, як Ён палюбіў вас.Любіце міласэрнасць і зрабіце гэта! Матфея 07:12, "Такім чынам усё, што б вы хацелі, каб гэты чалавек зрабіў вам, гэтак жа рабіце яму: бо ў гэтым закон і прарокі.
  13. 13 Дабраслаўляйце і ня праклінайце’. Шукайце добразычлівасць і дабро да іншых ва ўсім, што вы робіце ці кажаце! Маліцеся, каб Бог блаславіў вашых ворагаў добрымі рэчамі. Улічыце, што гэта прамое ўказанне ад Яго словы, і мы павінны прытрымлівацца яму, падабаецца нам гэта ці не.
  14. 14 няспынна маліцеся"1 Фесаланікійцаў 5:17. Заставайцеся ў духу ўдзячнасці і падзякі: дабраславеньне іншых Богам - слуханне такіх рэчаў, як жывая малітва, І гэта залічваецца як няспынная малітва, праслаўленне Бога, ваша стаўленне да іншых, як вы б хацелі, каб ставіліся да вас. І што б вы ні рабілі для іх, добрае ці дрэннае, вы робіце гэта для Госпада.
  15. 15 Адкрыйце насустрач Богу, і спытаеце яго, што вы атрымаеце ў веры. Бог, відавочна, ведае кожны аспект вашай жыцця (мана не дапаможа), і ён ведае ўсё аб вашых праблемах і грахах. Ён ведае, што вы адчуваеце. Ён любіць і клапоціцца пра вас без абмежаванняў. Паколькі ён ёсць любоў і міласэрнасць, ён не можа быць несправядлівым на карысць каго-небудзь, Таму што ён стварыў і імкнецца вылечыць і выратаваць ўсіх нас, калі мы верым у Бога і рушым яго волі.
    • Ісус сказаў:

      Калі молішся, ня будзь, як крывадушнікі, якія любяць маліцца стоячы ў сынагогах і на рагах, каб здацца перад людзьмі. Я праўду кажу вам: яны ўжо атрымліваюць узнагароду сваю спаўна. Але, калі молішся, зайдзі ў пакой твой, зачыні дзверы і памаліся Айцу твайму ўпотай. Тады Айцец твой, які бачыць усё, што робіцца ў таямніцы, ўзнагародзіць цябе. ад Матфея 6: 5-6
    • Ісус таксама сказаў:

      Калі вы моліцеся, ня працягвайце бубніць, як фарысеі, бо яны думаюць, што будуць пачутыя дзякуючы свайму шматслоўя. Не прыпадабняйцеся ім, бо ведае Айцец ваш, у чым вы маеце патрэбу перш, чым вы папытаеце яго. ад Матфея 6: 7-8
    • Маліцеся правільнымі, а не карыслівымі матывамі. Няхай вашы думкі будуць абгрунтаванымі, і калі вы моліцеся, спытаеце сябе, ці сапраўды вы збіраецеся прынесці славу Богу ці не. (Якава 5: 3)

парады

  • Маліцеся шчыра. Маліцеся, грэшнікі, каючыся, калі вы папытаеце Ісуса Хрыста, каб выратаваць вас, то прыміце Божы план для вашай рэальнай жыцця.
  • Будзьце настойлівым у малітве. Ён ведае, якая ваша наступная матыву, таму што ён ведае праўду (таму што ён ёсць ісціна) і ведае вашу жыццё (мінулае, сучаснасць, будучыня). У Яго ёсць план для ўсіх нас асабіста. Так што, калі вы аддаеце сваё жыццё Ісуса, прасіць аб літасці, Бог даруе вас і вашыя грахі.
  • Палюбі блізкага твайго ахвярна, ці ёсць вялікая любоў, чым калі чалавек падвяргаецца рызыцы або аддае сваю ўласную жыццё за аднаго (або нават чужога чалавека)?
  • Чытайце Біблію. Яна поўная адкрытых гутарак пра тое, як маліцца, і што працуе, а што няма. Бог кажа праз Біблію, калі вы яе чытаеце, хоць не заўсёды (гэта залежыць ад Яго і ад таго, пра што вы моліцеся).
  • Чытайце Евангелле Ісуса; слаўце Бога і просіце аб дапамозе «ў імя Ісуса" »Ісус сказаў:"Прасіце і будзе вам дадзена; шукайце, і знойдзеце; стукайцеся, і дзверы будуць адчыненыя для вас. Бо кожны, хто просіць, атрымлівае; і хто шукае, знаходзіць; і яму, хто стукае, дзверы будуць адчыненыя."(Ад Матфея 7: 7-8) Бог адкажа, калі вы будзеце чакаць свайго часу.
  • "Любі Госпада Бога свайго ўсім сэрцам сваім, і ўсёю душою сваёю, і ўсімі сіламі сваімі; і бліжняга свайго, як самога сябе." - ад Лукі 10:27
  • Біблія заклікае маліцца за наступныя рэчы:
    • ад Матфея 9: 37-38 - Для працы над ураджаем душы.
    • ад Ісаі 58: 6, 66: 8, I Tim 2: 4 - Пераўтварэнне страт.
    • I Цімафея 2: 2 - Прэзідэнты, урад і

      Свет, святасць і сумленнасць.
    • Галатаў 4:19, 1: 2 - Сталасць ў Цэрквах.
    • Эфесянаў 6:19, 06:12 - Богу, каб адкрыць дзверы для місіянераў.
    • Дзеі 08:15 - Паўнаце Духа Святога і яго памазаньня для хрысціянаў.
    • I Карынфянаў 14:13 - Падвойную норму Святога Духа і падарункі для Хрысціян.
    • Якава 1: 5 - Хрысціянам, каб атрымаць мудрасць.
    • Якава 5:15 - Фізічнага, псіхічнага і духоўнага ацаленьня для хрысціянаў.
    • II Фесаланікійцаў 1: 11-12 - Сілы праслаўляць Езуса ў справе дабравесьця.
    • Матфея 26:41, Лукі 18: 1 - Сілы преодоХодатайств і запытаў
    • I Цімафея 2: 1 - Хадайніцтваў і запытаў.
  • Некаторыя людзі выкарыстоўваюць ружанец для рытуалаў пэўных відаў малітваў.

папярэджання

  • Не пытайцеся бессэнсоўна, але пытайцеся Ісуса, калі вам патрэбна дапамога, або міласэрнасць - і просіце ў Бога знаходзіцца ў вашым сэрцы (у "сутнасці»).
  • Ісус сказаў:

    • ... калі ўспомніш, што брат твой мае нешта супраць цябе, ідзі і зрабі гэта прама, а затым вярніся да алтара ..."(Ад Матфея 5: 23-24)
  • Калі вы моліцеся, вы павінны быць у волі Божай. Калі тое, пра што вы моліцеся не ў Божай волі, тады вы сапраўды не атрымаеце гэтага. Малітва - гэта не проста "я прасіў яго, і я вазьму гэта." Бог заўсёды чуе вас, калі вы моліцеся, але часам Божы адказ на малітву можа быць "не" або "не цяпер".
  • Пафасная малітва або выхвальства - не варта вашага дыхання.
  • разгледзьце

    • "... ачысьці свой розум ад усяго двудушныя!" (Якава 4: 8)
    • "... той, хто не ўпэўнены і ня цьвёрды на ўсіх рашэннях сваіх, не павінен чакаць нічога ад Бога ..." (Якава 1: 5-8).
  • Моліцца супраць звычайных людзей не атрымацца!