Як асвяціць ваду ў хатніх умовах

Аўтар: Helen Garcia
Дата Стварэння: 15 Красавік 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Как можно просто и легко определить кислотность почвы в домашних условиях?
Відэа: Как можно просто и легко определить кислотность почвы в домашних условиях?

Задаволены

Многія рэлігіі выкарыстоўваюць святую ваду для ачышчэння, абароны і блаславення. Яна, як правіла, асвечана святаром або кім то аналагічнай пасады ў царкве, і асветленай можа быць толькі вада. Святая - значыць асвечаная, і для самастойнага асвятлення не абавязкова быць святым. Калі вы хацелі б зрабіць сваю ўласную святую ваду, якая будзе святой для вас, Вось некаторыя рэчы, якія вам спатрэбіцца зрабіць.

крокі

Метад 1 з 2: Каталіцкая святая вада

  1. 1 Вазьміце і асьвяцеце сваю соль. Неабходна асвяціць соль, перш чым прыступаць да святасці вады. Варта заўважыць, што соль выкарыстоўваецца ў асноўным у якасці кансервантаў. Тое, што яна святая не азначае, што яе можна будзе захоўваць вечна! Вось гаворка для блаславення солі:
    • "Прашу Блаславення Айца Усемагутнага для гэтай солі, і хай усё злосці і перашкоды сыдуць, і хай усё добрае застанецца тут, бо без Цябе чалавек не можа жыць, і таму я прашу бласлаўленьня і заклікаю Цябе, каб Ты дапамог мне». - Ключ ад кнігі цара Саламона, кніга II, Кіраўнік 5.
  2. 2 Прачытайце псальма 103. Калі ў вас няма пад рукой Бібліі, вам дапаможа wikiHow !!
    • Блажэнны Гасподзь, душа мая, і ўся сутнасць мая, блаславі сьвятое імя яго. Блаславі, душа мая, Гасподзь, і не забывай усіх добрых дзеяў яго: Ён даруе ўсе памылкі твае; ацаляе ўсе немачы твае; Хто засцерагае тваё жыццё ад разбурэння; хто вырошчвае ў табе кахаючую дабрыню і ласку; Хто насычае вусны твае выгодамі; так што ты амалоджваецца, падобна Арлу. Бо Ён ведае нашы рамкі; Ён памятае, што мы - пыл. Як для чалавека, яго дні - як трава: як колер палявой, так ён квітнее. Вецер праносіцца над ім, і ён знік, і ніхто ўжо не пазнае яго новае месца. Але ласку Гасподняга праяўляецца на вякі вякоў да тых, хто баіцца Яго, і справядлівы Ён да дзяцей; да тых, хто захоўвае свой запавет, і тым, хто памятае Ягоныя і запаведзі Ягоныя, каб выконваць іх. Гасподзь падрыхтаваў трон у нябёсах, і царства Ягонае над усім пануе. Блаславіце Госпада, усе анёлы Яго, якія знаходзяць сілы, захоўваюць запаведзі Ягоныя, прыслухоўваюцца да голасу Яго слова. Шануйце Госпада, усе праведнага ўладара; вы, службіты Ягоныя, што выконваюць волю Ягоную. Блаславіце Госпада, усе дзеі Ягоныя, ва ўсіх месцах валадарства Яго: блаславі, душа мая, Госпада.
  3. 3 Выкарыстоўвайце прыродную ваду. Калі можаце, набярыце ваду з найблізкага возера, ручая або рэчкі.Старайцеся трымацца далей ад вадаправоднай вады так як яна можа ўтрымліваць хлор і фтор. Аднак калі ваша вада натуральная, папярэдне яе профильтруйте, вы ж не хочаце каб святая вада была бруднай!
  4. 4 Вазьміце святую соль і насыпце ў ваду. Пры гэтым паўтарайце наступныя словы з ключа да кнігі цара Саламона, кніга II, Кіраўнік 5:
    • «Я благаслаўляю цябе, Аб Істота Воды, Ім Хто, хто стварыў цябе і сабраў цябе разам у адным месцы, так што суша з'явілася, што ты раскрыла усе падманы Ворага, і што ты выгнала з сябе ўсё бруд і кепскія Духі Свету фантазм, так што яны могуць пашкодзіць мне не праз сілу Усемагутнага Бога, Які жыве і валадарыць у Павекі Стагоддзяў. Амэн ».
  5. 5 Паўтарайце малітвы, якія выкарыстоўваюцца каталіцкімі святарамі. У вас ёсць два варыянты на выбар:
    • Малітва # 1: Наше выратаванне - імя Госпада. Які стварыў неба і зямлю. Божае стварэнне, соль, я выганяю дэманаў з цябе Богам сапраўдным, Богам сапраўдным святым Богам, Богам, хто загадаў табе быць кінутай у ваду - як рабіў Елісей, каб вылечыць яго ад бясплоддзя. Дазваляю быць табе, вычышчанай солі, сродкам для здароўя тых, хто верыць, лекамі для душы і цела для ўсіх, хто выкарыстоўвае цябе. Няхай усе злыя мары сыдуць, злосць і хітрасць будуць выгнаныя далёка ад месца, дзе цябе пасыпаюць. І хай кожны нячысты дух, адскочыць ад Яго, Хто прыйдзе, каб судзіць жывых і мёртвых і свет агнём. Амэн.
    • Малітва # 2: Усемагутны вечны Божа, мы пакорліва просім, каб твая міласць і дабрыню міласціва блаславіла гэта істота, соль, што ты даў чалавецтву для карыстання. Няхай усе, хто выкарыстоўвае яе, знойдуць у ёй сродак для цела і розуму. І хай усё, да чаго яна датыкаецца або пырскае, будзе вызвалена ад нечысьці і любога ўплыву злога духа, праз Хрыста, Госпада нашага. Амэн.
  6. 6 Дабраславеньне вады. Кажаце больш слоў! Зараз, для таго каб ачысціць ваду ад дэманаў і прымешак (так, гэта форма загаворы):
    • Божае стварэнне, вада, я выгнаў дэмана зь цябе ў імя ўсемагутнага Бога Айца, у імя Ісуса Хрыста, сына яго, Госпада нашага, і ў імя Святога Духа. Можаш быць ты вычышчанай вадой, ухіляюцца здалёку ўсе сілы ворага, у тым, каб выкараняць і выганяць ворага самога, разам са сваімі пагіблых анёламі. Мы просім аб гэтым праз сілу Госпада нашага Ісуса Хрыста, які прыйдзе судзіць жывых і мёртвых і свет агнём.
  7. 7 Завершыце рытуал. Заканчваючы дадаваць соль у ваду, скажыце: "Няхай гэтыя солі і вада зьмяшаюцца; у імя Айца, і Сына, і Духа Святога». Як толькі вы растворыце цалкам некалькі чайных лыжак святой солі ў вадзе, рытуал заканчваецца іншы малітвай. Зноў жа, у вас ёсць тры варыянты:
    • Малітва # 1: О Божа, які для выгоды чалавека стварыў самыя дзіўныя таямніцы уласцівасцяў вады, пачуй нашу малітву і вылі сваё блаславенне на гэтую вадкасць, якая рыхтуецца цяпер рознымі ачышчальнымі абрадамі. Можа, гэта тваё істота, калі яна выкарыстоўваецца ў тваёй таямніцы і надзяляецца тваёй светласць і служыць для выгнання дэманаў і прагнаць хвароб. Хай усё, што гэтая вада апырсківайце ў дамах і на супольнасцях вернікаў, вызваліцца ад усяго, што нячыста і крыўдна; хай у дыханні не будзе бруду; хай усё падкопы, якія хавае вораг, у яго не атрымаюцца. Распырскваючы гэтую ваду, дазволь ўсім здабыць мір і бяспеку, дэманы з гэтых дамоў будуць выгнаныя, так каб заклікаючы да твайго святому імя яны маглі атрымаць жаданае дабрабыт і быць абароненымі ад усялякай небяспекі; праз Хрыста, Госпада нашага. Амэн.
    • Малітва # 2: Бог, крыніца непераадольнай сілы і ўладыка непераможнага царства, пастаянна слаўны заваёўнік, Які, стрымліваючы сілы праціўніка, заглушае шум сваёй лютасьці, і доблесна пакарае бязбожнасьць; у страху Божым і пакоры, мы просім цябе, Госпадзе, блаславі гэтае рэчыва, соль і ваду, каб святло вашай дабрыні свяцілаў яму і асьвяціў яго ад расы, Ваша міласць, так што, дзе б калі не сыпала і тваё сьвятое імя выклікалася, нячысты дух быў выгнаны ў тупік, і ўсе страхі, як змяіны яд, былі выгнаныя. Для тых, хто моліцца, даруй Сваю ласку, каб Святы Дух мог быць з намі, у імя Хрыста, Госпада нашага. Амэн.
    • Малітва # 3: Бог, які дзеля выратавання чалавечай расы стварыў сваю найвялікшую загадку, гэта рэчыва, у тваіх сілах пачуць малітвы нашыя і выліць сваё блаславенне на гэта рэчыва, падрыхтаванае мноствам ачышчэнняў.Дазволь гэтаму твайму да твору быць пасудзінай Боскай ласкі, каб развеяць дэманы і хваробы, з усяго, што аброшваецца ў дамах і будынках, пазбаўляючы вернікаў ад усіх нячыстых і шкодных рэчаў. Не дазволь ні злому духу, ні якая разбэшчвае атмасферы заставацца ў тых месцах: хай усе падкопы схаванага ворага будуць рассеяны. Хай усё, што можа парушыць спакой і бяспеку тых, хто жыве тут, выганяецца гэтай вадой, так што здароўе, атрыманае ва Твайго святога імя, можа быць абаронена ад усіх нападаў. У імя Госпада, Амэн.
  8. 8 Карыстайцеся вашай святой вадой. Аднак калі ваша святая вада для канкрэтных мэтаў, паспрабуйце дадаць некалькі рыс. Вадохрышчанская святая вада напоўненая дакрананнем Хрыста (святым алеем), у той час як грыгарыянскі вада змяшчае невялікая колькасць попелу, віна і солі (выкарыстоўваецца для асвячэння царквы).
    • Калі вы хочаце атрымаць больш відавочную святую ваду, памятайце, што большасць цэркваў святую ваду на Вялікдзень.

Метад 2 з 2: Паганская святая вада

  1. 1 Выберыце тып вады. Розныя тыпы вады злучаны з рознымі рытуаламі. Ранішняя раса ўжываецца для аздараўлення і прыгажосці, крынічная вада - для асвячэння і ачышчэнні, дажджавая вада - для урадлівасці і багацця і марская вада - для выгнання нячыстай сілы. Якую вы хочаце выкарыстоўваць?
    • Зьбірайце і захоўваеце ваду ў неметалічных кантэйнеры. Калі хочаце, можаце паставіць яе так, каб яна паглынала сонечны, месяцовы або зорны святло.
  2. 2 Пакладзеце кавалачак срэбра ў міску. Пакуль срэбра дзейнічае, вам становіцца лепш. Гэта могуць быць манеты, пярсцёнкі, пацеры або любы серабрысты прадмет. Метал павінен быць срэбнага колеру, ня каляровым! Пакіньце ў місцы, пакуль не скончыце рытуал.
  3. 3 Пачаць читывать вашыя святыя заклінанні. Яны павінны прагаворвае манатонна і мерна, як спевы. Выберыце тое, якое найбольш адпавядае вашым намерам:
    • Вада і зямля / Ад вашага выгнання / Ад загавораў або неспрыяльных намераў у мінулым / Ад неадпаведнасці са мной / Хай будзе ўсё так, як звязана маё слова!
      • Гэты заклён выкарыстоўваецца для ачышчэння.
    • Справядліва абмывае цябе / Амывальная ФІАН / Здароўя табе, здароўя яму / Але не пра цябе ворагаў жаночага полу
      • Гэты заклён выкарыстоўваецца для нованароджаных (гэльская паходжання).
    • Бог хай дабраславіць вашыя вочы / Па кропельцы віна ваша сэрца / Мыш у кубку / І кубак у агні
      • Гэты заклён выкарыстоўваецца для прадухілення негатыву (таксама гэльская паходжання).
  4. 4 Дадайце травы. Вы можаце альбо спыніцца на гэтым, альбо працягнуць, у залежнасці ад таго, як вы збіраецеся выкарыстоўваць святую ваду. Дадайце такія травы, як святаяннік, каб дабраславіць дом або хворага чалавека, лісце вербены - перад абрадам, змяшайце ваду з галінкамі святога дрэва або дадайце пялёсткі руж - каб аб'яднаць аб'ект з зямлёй. Дзейнічайце на ваша меркаванне!
    • У святой вады ёсць мноства варыянтаў прымянення. Людзі п'юць яе, каб абараніцца ад зла або хваробы, або яна можа стаць падарункам (хатнім прадметам, нават часткай інтэр'еру) для ачышчэння.

парады

  • Кашэрныя соль, як правіла, пераважней іншым прыродным разнавіднасцям (марской солі, каменнай солі)
  • Неабходна ўважліва засяроджвацца падчас працэдуры. Вось чаму будзе лепш, калі вы ўжо дасягнулі духоўнага ўзроўню вышэй за сярэдні, перш чым прыступіце да падобных рытуалаў.
  • Служыцелі царквы, прысвечаныя ў сан, не могуць асвячаць ваду і прадукты харчавання.

Што вам спатрэбіцца

Каталіцкая святая вада

  • прыродная вада
  • соль
  • Ёмістасці для солі і вады
  • Біблія

Паганская святая вада

  • прыродная вада
  • соль
  • Неметалічных ёмістасць для вады
  • Маленькі, сярэбраны прадмет
  • Травы (па жаданні)