Пост як хрысціянін

Аўтар: Frank Hunt
Дата Стварэння: 13 Марш 2021
Дата Абнаўлення: 27 Чэрвень 2024
Anonim
Страдание святаго священномученика Василия пресвитера Анкирскаго( ENG SUB ) .
Відэа: Страдание святаго священномученика Василия пресвитера Анкирскаго( ENG SUB ) .

Задаволены

Вялікі пост - гэта святы час, калі хрысціяне ўстрымліваюцца ад ежы і іншых задавальненняў і патрабуюць часу, каб засяродзіцца на Богу. Калі вы хочаце засяродзіцца на Богу падчас кармлення бедных і ўмацавання веры, чытайце далей, каб даведацца, як! Інфармацыю пра нерэлігійны пост глядзіце на старонцы Пост.

Крок

Спосаб 1 з 3: Перад постам

  1. Забяспечце правільную матывацыю. Пост як хрысціянін азначае падпарадкаванне сябе Богу. Пост - спосаб ушанавання Яго. Майце гэта на ўвазе падчас галадання і не блытайце яго з іншымі прычынамі галадання, напрыклад, стратай вагі. Яна павінна круціцца вакол Ісуса.
  2. Маліцеся, перш чым пачаць пасціцца. Прызнайцеся ва ўсіх грахах і папытаеце Духа Святога весці вас. Дайце Езусу ведаць, што вы хочаце пазнаёміцца ​​з ім. Прызнайце, што Ён жыў без граху, памёр на крыжы за нашы грахі, а праз тры дні ўваскрос і адкупіў нас, даўшы нам жыццё вечнае. Пакорна прасіце прабачэння ў любога, каго пацярпелі, прасіце прабачэння ў Бога. Прабачце тых, хто прычыніў вам боль. Вам не хочацца пачынаць пост з крыўдай у сэрцы альбо несці рэўнасць, гонар, гнеў ці боль. Вораг паспрабуе выкарыстаць гэтыя рэчы, каб адцягнуць вас ад посту.
  3. Падумайце пра Евангелле і святыя атрыбуты Бога. Гэта можа быць сіла прабачэння, яго сіла і мудрасць, спакой, безумоўная любоў і г. д. Хваліце ​​яго за гэтыя атрыбуты! Аддайцеся і падзякуйце Яму за ўсё, што Ён зрабіў для вас!
  4. Вызначце працягласць вашага посту, адзін раз, адзін дзень, тры дні ці цэлы тыдзень. (Ісус і Майсей пасціліся 40 дзён, але гэта не значыць, што хто-небудзь іншы можа проста зрабіць гэта). Калі вы ніколі раней не пасціліся, вы можаце пачаць з кароткага посту і нарошчваць павольна. Вы таксама можаце памаліцца і спытаць у Духа Святога, як доўга вы павінны пасціцца.
  5. Назірайце, да якога тыпу посту вы пакліканы. Вы можаце адчуць, як Святы Дух кліча вас да пэўнага тыпу посту. Частковае галаданне азначае адмову толькі ад некаторых відаў ежы. Сок нашча азначае ўстрыманне ад радасці перажоўвання цвёрдай ежы, але садавіна і агародніна дазваляюць.
  6. Піце дастатковую колькасць вады, каб застацца ў жывых. Гэта дазволена, бо вада не з'яўляецца ежай. Поўны пост устрымліваецца ад цвёрдай і вадкай ежы, улічваючы фруктовы сок як ежу, але вада неабходная для выжывання, як і дыханне. Без вады ваш мозг можа перайсці ў туманны стан, пасля чаго наступіць кома, і праз 2-3 дні без вады вы нават можаце памерці ад абязводжвання.

Спосаб 2 з 3: Падчас посту

  1. Ёсць ранішняя змена. Ушанаваць Яго і хваліць за Яго ўласцівасці. Чытайце Божае Слова і памятайце, што Бог дасць вам Сваю Мудрасць, каб вы маглі ўнесці Яго Слова ў сваё жыццё і лепш зразумець яго. Маліцеся, каб была выканана Божая Воля, і маліцеся за кіраўніцтва Духа Святога. Папытаеце Бога, каб накіроўваў вас у распаўсюджванні Яго Славы ў свеце, у якім мы жывем.
  2. Зрабіце малітоўную прагулку. Выйдзі на вуліцу, поруч з прыродай, і вось цудоўнае Божае тварэнне. Дзякуй Яму за ўсё, што Ён стварыў на тваёй прагулцы. Папытаеце Яго даць вам дух удзячнасці і ўдзячнасці.
  3. Маліцеся аб дабрабыце іншых. Маліцеся, каб кіраўнікі Царквы прапаведавалі Яго Слова так, як Ён задумаў, каб вашы сябры і сям'я наблізіліся да Яго і прынялі Яго ў сваім жыцці. Маліцеся, каб палітычныя лідэры наблізіліся да Яго і папрасілі Яго волі.

Спосаб 3 з 3: Скончыце пост

  1. Не пераядайце, спрабуючы вярнуцца да звычайнага харчавання пасля галадання.
  2. У першы дзень пасля посту паступова дадавайце ў свой рацыён сыры салата.
  3. На другі дзень дадайце ў свой рацыён запечаную бульбу без дадатковай солі і тлушчу.
  4. На трэці дзень з ім можна есці вараную гародніну. Пасля гэтага працягвайце паступова дадаваць у ежу новыя прадукты.

Парады

  • Знайдзіце час для асабістай малітвы. Скажыце Яму ўсе свае праблемы. Маліцеся пра ўсё і ні пра што не хвалюйцеся.
  • Калі вы выпадкова што-небудзь з'елі, пакайцеся і працягвайце пост. Такое можа здарыцца, мы часта ямо выключна па звычцы.
  • Напачатку вы можаце паспрабаваць есці менш ежы на працягу прыблізна аднаго тыдня і ўстрымлівацца ад салодкай ежы і кафеіну, каб падрыхтавацца да поўнага посту. За два дні да сапраўднага посту можа спатрэбіцца ёсць толькі садавіна і гародніна і піць толькі ваду. Гэта рыхтуе ваша цела і розум заставацца без каханай ежы.
  • Калі вы п'еце сок падчас посту: свежы кавун, вінаград, яблыкі, капуста, буракі, моркву, салера і ліставыя зялёныя гародніна вельмі карысныя. Пазбягайце цытрусавых садавіны і іншых кіслых сокаў.
    • Устаўшы раніцай, выпіце шклянку свежевыжатого соку альбо свежазамарожанага, някіслага фруктовага соку.
    • Выпіце кубак свежага агародніннага соку каля поўдня.
    • Выпіце шклянку травянога гарбаты каля 15:00. Пераканайцеся, што ў ім няма кафеіну.
    • Увечары вазьміце агародніннай запас, і хай хто-небудзь з'есць гародніну. Каб зрабіць запас, нагрэйце ў кіпені некалькі моркваў альбо агароднінную сумесь. Не дадавайце соль і алей.
  • Размяшчайце ў сваім доме пісанні з Бібліі, каб нагадаць вам, што вы пасцеце і чаму пасцеце. Заменіце ежу і закускі малітвай, якая можа дапамагчы вам палепшыць сябе.
  • Калі ў вас ёсць дзеці, растлумачце ім, што такое пост. Гэта важная частка жыцця кожнага хрысціяніна!

Папярэджанні

  • Пераканайцеся, што вы дастаткова адпачываеце.
  • Не варта выкарыстоўваць пост як метад пахудання. Такім чынам ён губляе свой духоўны сэнс і ўзнагароду.
  • Калі вы спыніце галадаць, пазбягайце пераядання і нават з'ядання.
  • Пост можа закружыць у вас галаву, нават калі вы посціце сок.
  • Калі ў вас ёсць парушэнні харчавання любога роду, вы не павінны пасціцца.
  • Сачыце за распадам тканін і стратай электраліта. Падчас галадання выконвайце рэкамендацыі ўрача.
  • Не афішуйце, што вы затрымаліся. Матфея 6:18 няхай ніхто не бачыць, што вы пасціце, толькі Айцец ваш, які ў сакрэце. І Айцец ваш, які бачыць патаемна, узнагародзіць вас за гэта.

Неабходнасці

  • Біблія
  • Кніга псальмаў
  • Малітва
  • Час для Бога