Як быць выратаваным праз Езуса Хрыста

Аўтар: Marcus Baldwin
Дата Стварэння: 14 Чэрвень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
1). "Молись, да не замолись". Проповедь схиархимандрита Зосимы (Сокур). Никольское
Відэа: 1). "Молись, да не замолись". Проповедь схиархимандрита Зосимы (Сокур). Никольское

Задаволены

Вы задумляецеся, як можаце быць выратаваным? Што ж, гэта артыкул дасць адказ. Працэс просты, а вынік вечны!

крокі

  1. 1 Пакіньце ўсіх па-за гэтым; гэта толькі паміж вамі і богам. Вы, напэўна, чулі ўсе гэтыя фразы «як» мноства раз, аднак, гэта «Як» можа змяніць вашу жыццё! І гэта так жа проста, як 1, 2, 3.
  2. 2 Усвядомце, што вы грэшнік. Задайце сабе гэтыя пытанні: «Ці мела калі-небудзь што-небудзь для мяне больш важнае значэнне, чым Бог? Хлусіў ці я калі-небудзь (хлусня ёсць хлусня, незалежна ад таго, наколькі маленькі яна, на ваш погляд), краў Ці (падглядваў на экзамене, скраў кавалачак жавальнай гумкі і г.д.), ненавідзеў Ці (Біблія кажа, што гэта забойства ў вашым сэрцы), ці адчуваў пажадлівасць (Біблія кажа, што гэта пералюб ў вашым сэрцы), выкарыстаў ці імя Госпада дарма (Госпадзе, божа мой !!!), ганіў ці сваіх бацькоў ці адчуваў зайздрасць да чаго-небудзь, што належыць іншаму ? » Біблія кажа, што мы - усе грэшнікі і што, калі вы парушылі адну запаведзь, гэта тое ж самае, што парушыць усе запаведзі. Ўсялякі грэх заслугоўвае пакарання, а Бог - ён і ёсць Бог. Ён павінен даць вам тое, чаго вы заслугоўвае, - Ад. Аднак Ён памёр за вашыя грахі і ўзяў ваша пакаранне, каб вы змаглі жыць вечна.
  3. 3 Пакайцеся ў грахах і зменіце свой шлях. Гэта азначае адвярнуцца ад іх, каб ісці за Езусам. Вы не можаце зрабіць гэта сваімі ўласнымі сіламі, але Святы Дух дапаможа вам, калі вы папытаеце Яго. Ён зменіць вас і зробіць вас новым стварэннем.
  4. 4 Радуйцеся і выпрабоўвайце шчасце, цяпер, калі вы былі дараваныя (таму што, калі вы просіце ў Яго прабачэння, Ён даруе). Давярайце і верце, што Ён ласкава ўратуе вас ад пекла.
  5. 5 Заставайцеся ў сувязі з Богам. Маліцеся штодня: малітва заўсёды дапамагае, - нават малітва з-за такіх дробязяў, як просьба да Бога дапамагчы з тэстам, - і для больш сур'ёзных рэчаў, напрыклад, просячы Бога дапамагчы лекарам высветліць, што не так з блізкім вам чалавекам.
    Гэта вельмі хвалююча - ведаць, што Хтосьці заўсёды побач для вас, і гэты хтосьці - Ісус Хрыстос. Паглядзіце прыклады адказаў Бога на нашы малітвы. Штодня чытайце Біблію: інакш, што гэта за адносіны, калі вы - адзіны, хто кажа? Вы ніколі не даведаецеся, што кажа вам Бог, пакуль не адкрыеце Слова Божае.
  6. 6 Памятаеце гэтыя вершы: «Езус адказаў:« Сапраўды, сапраўды кажу табе: калі хто не народзіцца ад вады і Духа, ня можа ўвайсьці ў Царства Божае »(ад Іаана 3: 5) ..." Бо так палюбіў Бог свет, што аддаў Сына Свайго Адзінароднага, каб кожны, хто хто верыць у Яго, не загінуў, але меў жыццё вечнае »(ад Іаана 3:16).
  7. 7 Калі вы маеце патрэбу ў дапамозе, папытаеце Ісуса і чакайце, што ён стрымае свае абяцанні: «Усе клопаты вашыя ускладзяце на Яго; бо Ён дбае пра вас »(Першае Пятра 5: 7).
    • Ісус - той, на каго вы заўсёды можаце разлічваць. Кажаце з ім так, як калі б гэта быў ваш сябар, блізкі брат, і кажаце Яму «ўсё». Ён любіць вас, як свайго брата або сястру, так моцна, што аддаў сваё жыццё, каб памерці на вашым месцы! Святы Дух ніколі не пакіне вас: Ён ваш суцешнік і сябар!

парады

  • Імя Ісус мы чуем з самага першага дня нашага нараджэння, хоць мы і не ведалі ў той момант, кім быў гэты цудоўны, аб якім увесь час кажуць нашы бацькі. Аднак па меры нашага росту мы даведваліся ўсё больш пра Сына Гасподнім, які прыйшоў у гэты свет для вас і для мяне, як чалавечае дзіця, і адпусціў нашы грахі, аддаўшы сваё жыццё на крыжы, - хто мог зрабіць для нас так шмат, як ня Ісус Хрыстос? Калі Хрыстос любіць нас так моцна, мы павінны верыць, што ён даруе нам нашы грахі. Ён - адзіны шлях у жыцці, так як Сатана кожны момант адчувае нас. Аднак, Гасподзь, кожны момант пазваў нас заўсёды бліжэй яго. Праблемы ніколі не прыходзяць, каб разбурыць нас ці толькі прынесці боль: яны для таго, каб кожны раз зрабіць нас мацней. Ісус ўваскрослы, калі ў яго ёсць сіла, каб пераадолець смерць, значыць, у яго ёсць і сіла дараваць нам нашы грахі, ратаваць нас ад нашых грахоў. Ён церпіць доўга, ён даруе нам нашы грахі. Проста верце ў Госпада, таму што вера творыць цуды.Верце яму; ён не пакіне вас і не дазволіць апусціць рукі.

папярэджання

  • Не заўсёды проста быць хрысціянінам; у вас будзе шмат радасці, але таксама і выпрабаванняў. Такія выпрабаванні адбываюцца толькі затым, каб зрабіць вас мацней, праверыць вашу веру. Яны будуць як дапамагаць вам, так і зношваюцца вас. Будзьце ўпэўненыя, што ў цяжкія часы вы належыце на Ісуса і малецеся. Малітва працуе кожны раз. Бог адказвае падзеямі: «Так». ... «Не». ... Ці «Пачакай». Ня разглядайце Божае маўчанне як «Не»; ён жа, можа, працуе моўчкі над вашай сітуацыяй, як і вы працуеце над ёй з кожным днём, каб у адзін цудоўны дзень вы змаглі ўбачыць вялікую розніцу.
  • Адна дзверы можа зачыніцца, аднак, расхінаецца іншая. Новая праца, сябры, школьныя або кар'ерныя змены, а таксама змены ў сям'і прыходзяць і сыходзяць.

Што вам спатрэбіцца

  • Біблія
  • вера