Як застацца верным Хрысту

Аўтар: Gregory Harris
Дата Стварэння: 9 Красавік 2021
Дата Абнаўлення: 26 Чэрвень 2024
Anonim
🔥 Ожог ногтевой пластины 😱😫 часть 2 🔥 Онихолизис ногтей
Відэа: 🔥 Ожог ногтевой пластины 😱😫 часть 2 🔥 Онихолизис ногтей

Задаволены

Жыццё ў Хрысце - цудоўны і асаблівы вопыт! Калі вы збаўлены, вы можаце пабудаваць глыбокія і асабістыя адносіны з Ім. Гэта - патрэба хрысціянаў. Як хрысціянін, вы выконваеце волю Божую (прыносьце плён), калі знаходзіцеся ў ім і стараецеся выканаць Яго дзесяць запаведзяў. Як сказана ў Евангелле ад Іаана 15: 5: "Я ёсьць лаза, а вы галіны; хто застаецца ўва Мне, і Я ў ім, той прыносіць багаты плён, бо без Мяне не можаце рабіць нічога."

Гэты артыкул дапаможа вам зразумець, як знаходзіцца ў Хрысце - і прыносіць цудоўныя плён.

крокі

  1. 1 Усвядомце вашу патрэбнасць у Хрысце: Ён сказаў: "Я ёсьць лаза, а вы галіны. Бацькоўскі не можа прыносіць плоду сама па сабе." Звяртаючыся да Ісуса па дапамогу, вы павінны «жадаць паверылі». Упакорце сябе, каб рабіць дабро і выконваць Божую волю, каб Ісус мог дзейнічаць праз вас. У "Як быць падобным мытнік" ёсць парады аб тым, як прыйсці да пакоры.
  2. 2 Пакайцеся і звярніце свой розум да Ісуса з верай. Паверце ў тое, што Ісус памёр на крыжы дзеля прабачэньня грахоў, а тыя, хто вераць у яго, могуць здабыць сапраўднае жыццё і быць свабоднымі ад цяперашняга падступнага веку - прыміце Яго дар выратавання. Паспавядацца ў сваіх грахах / ўласных грахах Богу, молячы Бога змяніць ваша ўнутранае існаванне і жыццё. Адвярніцеся ад граху і вынікайце да вялікай Божай любові ў Езусе, так вы штодня будзеце знаходзіцца з вашым Нябесным Айцом.
  3. 3 Маліцеся. Гэта не толькі галоўная магчымасць, але патрэба. Вы маем патрэбу ў пастаяннай сувязі з Госпада нашага. Ісус маліўся, калі быў на зямлі, і навучыў нас маліцца.Калі Ісус меў патрэбу ў малітве, наколькі мацней маем патрэбу ў ёй мы? Бог клапаціцца пра цябе і ўсім, што здараецца - ад найменшай просьбы да найвялікшай галечы; какая спрыяльная магчымасць. Ён заўсёды слухае і ведае вашыя патрэбы, нават калі часам здаецца, быццам гэта не так. Псальма 55:22 кажа: "накладзі Госпаду клопат твой," і тады "Ён падтрымае цябе." Малітва - і аповяд Бога аб вашых жыццёвых планах, і просьба да яго зрабіць вас больш падобнымі Ісуса. Таму вы паступіце добра, калі папытаеце Божага благаслаўлення перад тым, як чытаць Пісанне.
  4. 4 Чытайце Біблію. Псалтыр 119: 9 кажа: "Як юнаку [ці дзяўчыне] трымаць у чысціні шлях свой? Калі будзе трымацца слова Твайго." Вельмі важна штодня вылучаць час для Бібліі. Сфакусуйце ваш розум на ёй, дазвольце вашаму сэрцу абярнуцца да Хрыста і напоўніцца ім. Біблія - ​​слова Божае, у ёй расказана гісторыя адкуплення Яго ў гэтым свеце! Калі вы пачнеце бачыць ваша месца ў Божым пісанні, вы зразумееце, чаму ваша жыццё нададзеная сэнсам і куды ляжыць ваш шлях. Чытаючы Біблію, вы адкрываеце слых, каб чуць Бога. Ян ў 17:17 кажа: "Асьвяці іх у праўдзе Тваёй: слова Тваё ёсць ісціна."
  5. 5 Слаўце і радуйцеся! Бог кажа нам у Евангелле ад Якава 1:17, што "Усякае даньне добрае і ўсякі дар дасканалы зыходзіць згары, ад Айца сьвятла." Гэта значыць, што ў нас ёсць сотні прычын дзякаваць Богу! За магчымасць дыхаць, за ежу, за працу, сяброў, Божую сям'ю, прабачэнне грахоў, сілу перасіліць зло, і многае іншае! Галоўная прычына заўсёды радавацца і дзякаваць Бога ў тым, што (калі вы верыце ў Ісуса) вы будзеце ўваскрашу ў апошні дзень, каб атрымліваць асалоду ад вечнай жыццём на Новых Нябёсах і Зямлі, дзе Бог будзе зь намі. Няма лепшай надзеі.
  6. 6 Бог радуецца, задавальняючы патрэбы дзяцей сваіх у Хрысце! Мы можам заклікаць да Бога і сказаць: «Мы прагнем даведацца цябе, напоўніцца Духам тваім, быць свабоднымі ад цяжару нашага граху! Мы прагнем Ісуса, які насычае лепш усякай ежы! "Пост - спосаб умацаваць веру ў Бога замест дасягнення фізічнага камфорту. Ад хрысціян чакаецца захаванне посту, не з-за абавязацельстваў, але паколькі пазнанне Езуса азначае, што мы з кожнай гадзінай знаходзім у ім усё большае задавальненне.
  7. 7 Папытаеце ў Бога сіл выканаць Яго волю. У Евангелле ад Іаана 15:10 сказана: "Калі запаведзі Мае выканаеце, застанецеся ў любові Маёй, як і Я выканаў наказы Айца Майго і застаюся ў Яго любові." Ніхто не здольны здзейсніць што-небудзь у імя Бога сваімі ўласнымі сіламі: Бога наша сіла. Без яго мы не здольныя зрабіць нічога важнага! Можа быць цяжка не грашыць, але з Божай дапамогай і яго міласцю, мы можам зрабіць усё магчымае. Будзьце ўпэўненыя ў Ім.
    • Усвядомце, што ёсць свабода ў Езусе Хрысце - жыць па Духу, не паддавацца спакусе большаму, чым вы можаце вынесці, не быць больш рабом самога сябе, а вышэйшае дасягненне ў жыцці - адрынуць звыклыя цялесныя страсці, такія як пажада вачэй, зайздрасць, прагнасць, меркаванне пра іншых, забабоны і нянавісць.
  8. 8 Вывучайце словы Езуса ў чатырох Евангеллях. Чытайце «ад Мацвея», «ад Марка», «ад Лукі» і «ад Іаана», а таксама «Дзеі», «Да Рымлянаў» і іншыя пісанні, калі дазваляе час. Будзьце ажыўлены, памятайце аб Божым «ціхім голасе» (сумлення), як сказана ў Бібліі. Калі Бог жыве ў вас, вы любіце Бога, тады «зразумейце»: вашы думкі павінны адпавядаць вучэння Ісуса і яго ўказанням, такім як "Любі бліжняга". Рабіце, як Ён сказаў нам у слове Яго. Усвядомце яго сілу:

    І калі Дух Таго, хто падняў Хрыста з мёртвых, жыве ў вас, Той, хто падняў Хрыста з мёртвых, ажывіць і вашыя смяротныя целы Сваім Духам, жыве ў вас.

парады

  • Шукайце дружбы з тымі, хто імкнецца жыць у Хрысце.
  • Прачытайце пра прыклады людзей, якія жывуць у Хрысце.
  • Будзьце сціплыя. Ня ганарыцеся нічым, але хвалецеся толькі Хрысту.
  • Прытрымвайцеся ідэі FROG - fully rely on god ( «Цалкам спадзявацца на бога»). Падумайце пра гэта, і штодзённыя расчаравання здадуцца дробяззю.

папярэджання

  • Не давярайце сабе! Кліч плоці загубіць вас!
  • Ерамія 17: 9 "Падступнае сэрца чалавечае найбольш і да краю сапсаванае; хто пазнае яго?" Усвядомце, наколькі кепскі (пазбаўлены праўдзівых цнотаў) кожны з нас! Гэта ключ да пакоры перад Богам!