Як пачытаць Бога

Аўтар: Alice Brown
Дата Стварэння: 24 Травень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Жизнь - коротка | Живите Каждый День - Билли Грэм
Відэа: Жизнь - коротка | Живите Каждый День - Билли Грэм

Задаволены

Ці з'яўляецца Бог жорсткім людаедам з казак, які хоча атрымліваць усю славу і пашану? Канешне не. ён справядлівы і недасяжны суддзя, ужо які ведае ісціну у Сваім судзе (у сусвеце). Ён заслугоўвае шанавання: але ісціна, вера, любоў і надзея ў вашым жыцці, а таксама імкненне скарыць душы - то шанаванне, якое Яму важна нароўні з іншымі. Ваша стаўленне да іншых людзей выказвае шанаванне або адсутнасць шанавання Бога. Спрабуючы схаваць праўду пра Бога ці ад Бога (як і ў выпадку непавагі да суду), мы трываем няўдачу ў спробе ўшанаваць «ўшанаванні» Вялікаму Суддзі самога Вярхоўнага Суда.

  • Хацелі б вы павялічыць якое адчуваецца і вядомае прысутнасць Бога на зямлі, каб выйсці за межы простай веры ў Яго?
  • О, вы не станеце супернічаць з Ім і будзеце служыць Яму - як гэта назваць, калі чалавек сумняваецца ў Госпадзе, не даруе ці не імкнецца спазнаць Яго?

Д'яблы вераць у Бога, яны трымцяць перад ім яшчэ больш, чым людзі. яны ведаюць, Што іх век кароткі - і яны пераможаны.


крокі

  1. 1 Ня манеце, не дазваляйце гардыні ці вашым асабістым амбіцыям зьняважыць Божы задума.

    «Падумайце аб тым, што вы заўсёды на вачах у Божымі, ён ведае сутнасць рэчаў, таму абавязкова пачытайце Яго абсалютныя веды і сілу, плацеце Яму пашану і прызнавайцеся ва ўсім. Хлусіць няма патрэбы - бо ён усё ведае наперад».

    • Прыклад: Падчас вайны Ахан, воін, імкнуўся да самообогащению, хаваючы золата, срэбра і прыгожыя адзення ў якасцi ўзнагароджання за свой удзел у разбурэнні Ерыхона пад камандаваннем Іешуа.
    • «І сказаў Іешуа Ахану,
      • «Сын мой, аддай славу Вечнага, Богу Ізраіля, сказаўшы праўду. Раскажы мне, што ты зрабіў, не хавай ад мяне нічога!»(Іешуа, 07:19).
    • Вы можаце служыць Яго людзям у якасці прадстаўніка (Яго прыстава) і памочніка (Яго сацыяльнага работніка) Вялікага Суддзі ў Яго судзе. Служыце іншым і Яму ў адпаведнасці са сваімі ўменнямі ...
  2. 2 Супраціўляйцеся чалавечай амбіцыі супернічаць або перасягнуць Бога, як Ісус змог. Калі Ісус ацаліў чалавека, сляпога ад нараджэння, фарысэі спрабавалі зганьбіць Ісуса, пры гэтым працягваючы паказальна аддаваць хвалу Госпаду.
    • «І вось, другі раз паклікалі чалавека, які быў сьляпы, і сказалі яму: аддай хвалу Богу, сказаўшы праўду; мы ведаем, што Чалавек Той грэшнік"(Яна, 9:24).
    • Каб атрымаць ад яго прызнанне, яны сталі ціснуць на яго. Раней сляпой жабрак абраў свой шлях: толькі праўда, каб аддаць "хвалу" Богу, і сказаў ён ім у адказ,
      • «Грэшнік Ён, ня ведаю; адно ведаю, што я быў сляпы, а цяпер бачу "(Яна, 9:25).
  3. 3 Пакайцеся і сумленна прызнайцеся Богу, як прарок Ерамія заклікаў людзей Божых пакаяцца і прызнаць сваю ганарыстасць. «Слухайце і ўважайце; ня будзьце ганарыстыя, бо Гасподзь кажа. Гонар славе Госпаду Богу вашаму, пакуль не позна яшчэ ...»(Ерамія, 13: 15-17).
  4. 4 Аддавайце Госпаду лепшае - ня другагатунковае, Як пакланенне, здольнае адмаўляць хвалу Богу. Будучы адданым святаром, Малахія прызнаў падман святароў і свецкіх, якія прынеслі не лепшыя дары (Малахія, 1: 13-14). Зноў жа, прарок патрабаваў праўды. «Калі вы не паслухаецеся, і калі ня прымеце да сэрца, каб узносіць славу імю Майму, кажа Гасподзь Саваоф, дык я пашлю на вас праклён і пракляну вашыя дабраславеньні»(Малахія, 2: 2).
    • Прынясіце мне дзесяціны (Уключаючы аддзяку акрамя дзесяціны ад вашых набыткаў або даходаў) у дом Госпада з лепшых сваіх набыткаў, асабліва самыя першыя плён - напрыклад, вашыя лепшыя чаканыя прыбытку ад ранніх даходаў (Салодкія першы плён) - перш, чым вашы пажыткі паменшацца ці вы пацярпіце крах:

      «9 Шануй Госпада ад імя твайго і ад пачаткаў усіх прыбыткаў тваіх:

      10 І напоўняцца засекі твае, і чавільні твае будуць налівацца новым віном »
      [1] (ці не чакайце звязанага абяцанні / ўраджаю).
  5. 5 Абярыце шлях усхвалення Госпада і тым самым знайдзіце новыя прычыны для штодзённага весялосці акрамя мірскіх радасцяў, якія могуць аддаліць нас ад Бога, але пачытайце Яго і адчувайце «прыгажосць Яго святасці»(1 Летапіс, 16: 25-29), калі яна даходзіць да вас.
    • «Увесь у строі велічы і увянчаны вялікім павагай, прыгажосцю святасці»(Псалтыр, 96: 4-9).
    • Аўтар псальмаў Давід пакланяўся Яму за прыгажосць Яго святасці, бо ў музыцы грымот і буры адлюстроўваецца гук Божай велічы (Псалтыр, 29: 1-3). Яна падобная прыгажосці анёлаў, даўшы яму хвалу на нябёсах; таксама падумайце аб прыгажосці святых, якія сталі сведкамі чароўнай існасці Госпада.

парады

  • Любіце людзей. Любоў да бліжняга - самая галоўная запаведзь Божая, каханне блізкая Яго сэрца.
  • Служыце заміранасці.
  • Цешце Госпада сваімі ўчынкамі. Гэта могуць быць любыя добрыя справы, дзякуючы якім вы адчуеце сябе лепш.
  • Майце зносіны з Богам пасродкам малітвы. Чым бліжэй вы будзеце да Бога, тым больш зразумела вам будзе, як паводзіць лад жыцця, які дазваляе пачытаць Госпада.
  • Перш за ўсё, верце і прыміце Хрыста як свайго выратавальніка, калі вы гэтага яшчэ не зрабілі. Проста верыць у існаванне Бога недастаткова, бо нават д'ябал ведае, што Гасподзь існуе, але ён не варты Божай ласкі. Прымаючы ахвяру Хрыста, мы дазваляем нашым грахоў быць отплаченными ахвярай, у якую Гасподзь прынёс Свайго сына, які панёс пакаранне за нашы грахі. Толькі так мы можам прыняць Божую ласку.
  • Бог справядлівы і міласэрны. Бог жадае блізкасці з намі і любіць нас, але па Сваёй справядлівай прыродзе Ён павінен выкупаць нашы грахі і дараваць нас. Менавіта таму смерць Ісуса на крыжы была такой неабходнай, ён памёр за нас. Звярніце ўвагу, што Ён заплаціў за УСЕ нашы грахі паасобку, гэта як падпісаць незапоўненыя чэк, у якім Ён прыме любую цану (зараз і ў будучыні) за нашае адкупленне: але не ўсе прымаюць гэты «незапоўненыя чэк», аплачваць нашы злачынствы. Такія людзі адмаўляюцца ад ласкі Божай, таму Госпаду даводзіцца справядліва накіраваць Свой гнеў на іх, а не прыняць адкупленьне іх грахоў смерцю свайго сына.
  • Старайцеся жыць бескарысліва і прытрымлівацца запаветам Хрыста. Ведучы христоподобный лад жыцця, вы тым самым ўважаеце Бога.
  • Варта ўсведамляць, што здзяйсняючы грэх, вы павінны панесці справядлівае пакаранне. Аднак Гасподзь дазволіў свайму сыну прыняць ваша пакаранне замест вас, што таксама справядліва і міласэрна.
  • Прыміце Усёведання (ўсяведанні) Госпада, тады вы зможаце прыняць факт, што Ён справядлівы, паколькі Ён усё ведае і ўсё роўна любіць вас, хто шануе Бога ў душы і ў рэчаіснасці.
  • Варта разумець, што шанаванне Бога - гэта добра для чалавецтва. Бог стварыў нас такімі, каб мы рэалізавалі сябе праз блізкія зносіны з Ім. Ён хоча, каб мы сапраўды любілі / пачыталі Яго, не ўтойваючы дабро ад нас, але напаўняючы дабром наша жыццё (у Яго ёсць будучыню і надзея, а таксама задумы наконт дабрадзействе для нас).
  • Чытайце Біблію і хадзіце ў царкву, каб вы змаглі лепш зразумець Яго волю адносна вашым жыцці, каб вы навучыліся жыць, уважаючы Госпада.

папярэджанне

  • Прызнайцеся ва ўсіх справах сваіх (нічога не утойваючы) або панёс пакаранне аддалення ад Бога, які не ўсміхнецца перад тварам ганарыстасці або нянавісці, якія вядуць да адмаўлення Госпада.
  • «Пабойцеся Бога, казаў прарок гучным голасам, і давайце Яму [Богу] славу. . .»(Адкрыцьцё, 14: 6-7), бо адмаўляюць Божую славу і сілу зневажаюць бога і кажуць няпраўду. «Яны клялі імя Бога. . . і ня, каб узьнесьці Яму славу»(Адкрыцьцё, 16: 8-9).