Вітаючы Ісуса ў вашым жыцці

Аўтар: Tamara Smith
Дата Стварэння: 19 Студзень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Джо Диспенза  Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life
Відэа: Джо Диспенза Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life

Задаволены

Біблія кажа, што ёсць адзін шлях, які вядзе да нябёсаў. Ісус сказаў: "Я - шлях, праўда і жыццё. Ніхто не можа прыйсці да Айца, як толькі праз мяне". (Ян. 14: 6) Вы ідзяце гэтым шляхам наступным чынам: прыміце Ісуса Хрыста як свайго Госпада і Збаўцу і выконвайце Божыя планы адносна нашага жыцця, запісаныя ў Бібліі. Адны добрыя справы не могуць вас выратаваць. Выратаваць вас можа толькі вера ў Ісуса. «Бо дзякуючы Яго ласцы вы цяпер выратаваны дзякуючы вашай веры. Але вы не абавязаны гэтаму, гэта дар Божы, а не вынік вашых учынкаў, таму ніхто не можа гэтым пахваліцца "(Эфесянаў 2: 8-9)

Крок

  1. З сённяшняга дня давярайце Ісусу Хрысту! Гэта што трэба рабіць.
  2. Прызнайцеся, што вы грэшнік і што вам патрэбна Божая дапамога.
    • "Бо ўсе зграшылі і не маюць славы Божай" (Рымлянам 3:23)
    • "Таму, як праз аднаго чалавека грэх увайшоў у свет, а смерць праз грэх, так і смерць прыйшла да кожнага чалавека, бо кожны чалавек зграшыў" (Рымлянам 5:12)
    • Калі мы кажам, што не зграшылі, мы робім Яго хлусам, і Яго слова не ў нас. (1 Ян 1:10)
  3. Прыгатуйцеся перадумаць і адвярнуцца ад сваіх грахоў (пакаяцца).
    • Ісус сказаў: "Я кажу вам: не, але калі вы не пакаяцеся, вы ўсе таксама загінеце". (Лукі 13: 5)
  4. Верце, што Ісус Хрыстос памёр, быў пахаваны і ўваскрос за вас.
    • "Бо Бог так палюбіў свет, што аддаў Сына Свайго Адзінароднага, каб кожны, хто верыць у Яго, не загінуў, але меў Вечнае Жыццё". (Ян 3:16)
    • "Але Бог пацвярджае нам сваю любоў, што Хрыстус памёр за нас, калі мы яшчэ былі грэшнікамі". (Рымлянам 5: 8)
    • "Бо калі вы прызнаецеся вуснамі, што Ісус - ваш Гасподзь, і верыце сваім сэрцам, што Бог уваскрэсіў Яго з мёртвых, вы будзеце выратаваны". (Рымлянам 10: 9)
  5. Малітвай запрашаеш Ісуса стаць тваім асабістым Панам і Збаўцам.
    • "Бо калі ваша сэрца (асноўная істота) верыць, вы будзеце прызнаны праведнікам; і калі ваш рот прызнаецца, вы будзеце выратаваны". (Рымлянам 10:10)
    • "Бо кожны, хто кліча імя Гасподняе, будзе выратаваны". (Рымлянам 10:13)
  6. Маліцеся:
    • Божа мой, я грэшны і маю патрэбу ў Тваім прабачэнні. Я веру, што Ісус Хрыстос праліў сваю каштоўную кроў і памёр за мае грахі. Я гатовы змяніцца і адвярнуцца ад сваіх грахоў. Цяпер я запрашаю Ісуса Хрыста ўвайсці ў маё сэрца і жыццё як майго асабістага Збаўцы.
    • «Але ўсім, хто прыняў Яго, Ён даў уладу стаць дзецьмі Божымі, тым, хто верыць у Яго імя» (Ян 1:12)
    • "Таму, калі хто ў Хрысце, ён новая істота. Старыя рэчы мінулі; вось, усё новае". (2 Карынфянам 5:17)
  7. Калі вы прынялі Ісуса Хрыста як свайго Збаўцу, як хрысціянін вам трэба будзе зрабіць наступнае:
  8. Чытайце Біблію кожны дзень, каб лепш пазнаць Хрыста. Прачытайце Святую Біблію, кіраўніцтва і рэсурс для дабрыні і правільнага шляху да вечнага жыцця. Калі ў вас ёсць пытанні, развяжыце іх, папрасіўшы каго-небудзь з вашай царквы дапамагчы вам.
    • "Вывучайцеся, каб быць годнымі Божага адабрэння. Не трэба саромецца таго, хто працуе, хто правільна распаўсюджвае (ужывае) слова і праўду". (2 Цімафею 2:15)
    • Тваё слова - лямпа для маіх ног, святло для маёй сцежкі. (Псальма 119: 105)
  9. Размаўляйце з Богам у малітве кожны дзень.
    • "І ўсё, пра што папросіце ў малітве, верачы, атрымаеце". (Матфея 21:22)
    • "Не турбуйцеся ні пра што, але ва ўсім малітвай і малітвай з падзякай хай вашы пажаданні будуць вядомыя Богу. І мір Божы, які пераўзыходзіць усякае разуменне, будзе ахоўваць вашыя сэрцы і вашыя розумы ў Ісусе Хрысце". (Філіпянаў 4: 6)
    • «Але яны не ўсе слухалі добрую навіну; бо [прарок] Ісая кажа:« Госпадзе, хто паверыў нашаму паведамленню? »Такім чынам, слухаючы, чалавек прыходзіць да веры, і тое, што чуеш, - гэта абвяшчэнне Хрыста. (Рымлянам 10:17)
  10. Хрысціцеся, служыцеся і служыце разам з іншымі хрысціянамі ў царкве, дзе прапаведуецца Хрыстус, і дзе вышэй за ўсё азначае Біблія.
    • "Дык ідзіце і навучайце ўсе народы, хрысцячы іх у імя Айца і Сына, і Святога Духа, і вучачы іх выконваць усё, што Я загадаў вам". (Матфея 28:19)
    • "І не будзем пакідаць нашу сустрэчу разам, як гэта прынята ў некаторых, але заклікаем адзін аднаго; і тым больш, як вы бачыце, што набліжаецца дзень". (Габрэяў 10:25)
    • "Усе Святыя Пісанні натхнёны Богам і могуць быць выкарыстаны для навучання, абвяржэння памылак і памылак і выхавання да праведнага жыцця, каб раб Божы быў прыдатны да выканання сваіх абавязкаў" (2 Цімафею 3:16)
  11. Раскажыце іншым пра Хрыста.
    • І сказаў ім: "Ідзіце па ўсім свеце і прапаведуйце Евангелле ўсяму стварэнню". (Марк 16:15)
    • «Тое, што я абвяшчаю, - гэта не тое, чым можна пахваліцца. У мяне няма іншага выбару, і было б дрэнна, калі б я гэтага не зрабіў! " (1 Карынфянам 9:16)
    • "Мне не сорамна за гэтае Евангелле, бо яно з'яўляецца выратавальнай сілай Бога ўсім, хто верыць; у першую чаргу габрэям, але і іншым народам". (Рымлянам 1:16)

Спосаб 1 з 1: Два простыя ключы

  1. Даведайцеся пра Ісуса і паверыце, што Ён памёр і ўваскрос з мёртвых як ваш Збаўца і маліцца для навяртання да адзінага сапраўднага Бога. Скажыце:

    «Ойча Божа, я перадумваю і адварочваюся ад сваіх грахоў і адкідваю ўсе мае няправільныя ўчынкі; я прытрымліваюся Тваёй волі і вельмі ўдзячны Табе за ўсё, што Ты зрабіў, і што мне зараз бясплатна даруюць і я магу быць пазбаўлены пакарання мае грахі - як Твой Боскі дар для мяне. Я ведаю, што Ты ўклаў ува мне новае жыццё. Дзякуй за Твае шчодрыя дары; за прыняцце Духа Святога ў імя Ісуса ".
  2. Шпацыруйце ў каханні і скажыце ўсім, хто хоча пачуць: "Для нас ёсць адзін пасрэднік; Гасподзь Ісус Хрыстос, Сын Божы, Гасподзь і Збаўца для кожнага, хто верыць, каецца, ідзе за Ім і ходзіць у Яго Духу:"

    "Услед за Ісусам Хрыстом" прадугледжвае наведванне хрысціянскіх сустрэч з людзьмі адной і той жа веры ахрышчаны становіцца. Вы павінны пакаяцца і ахрысціцца ў імя Айца, Сына (Ісуса Хрыста) і Святога Духа ў знак прыняцця ад Яго для прабачэння сваіх грахоў, і вы атрымаеце абяцаны дар Святога Духа . Пяць спосабаў развіць вашыя адносіны з Богам: маліцца Богу, чытаць Біблію, хваліць, пакланяцца і пасціцца. Езус і Дух Святы праз нас праяўляюць Божую любоў праз дабрыню, прабачэнне, міралюбнасць і верныя, любоўныя адносіны з іншымі вернікамі. (Сачыце за сваім розумам, а таксама за сваімі пачуццямі; не асуджайце нікога строга, у тым ліку сябе; жывіце і хадзіце ў духу Хрыста, у духу Божым, у веры, надзеі і любові. Так што жывіце ў Духу ". І я даю ім. Вечнае жыццё; яны ніколі не загінуць і ніхто не вырве іх з маёй рукі ", - сказаў Ісус. Гэта бяспека; бяспека". Але, калі цябе асудзяць (магчыма, толькі ў думках) за грэх - пакаяцца, папрасіць у Бога прабачэння, прыняць Божае прабачэнне, чакаць наступстваў за нейкія правіны - і працягваць быць Дзіцяткам Божым, усё ў імя Ісуса Хрыста - з Богам як адзіным, сапраўдным Суддзёй, які судзіць пра ўсё добрае і дрэнна. Божая любоў дасканалая і рассейвае ўсялякі страх ".

Парады

  • Чытайце Біблію штодня.
  • Рэгулярна збірайцеся з іншымі хрысціянамі.
  • Далучайцеся да евангельскай царквы.
  • Прайдзіце ўрокі вучобы ў царкве, каб даведацца больш пра тое, як ісці за Ісусам.
  • Калі вы ўпершыню чытаеце Біблію ці робіце што-небудзь яшчэ, звязанае з Хрыстом, пераканайцеся, што вы прачыталі версію Бібліі, якая мае для вас значэнне, каб Дух Святы мог размаўляць з вамі найбольш грунтоўна. Версія караля Джэймса (KJV) шырока выкарыстоўваецца, але яе можа быць цяжка зразумець. Новая міжнародная версія (NIV) карыстаецца вялікай папулярнасцю. Калі вы змагаецеся з тым, якая версія вам найбольш прывабная, абмяркуйце яе з іншымі хрысціянамі, напрыклад, з дарослымі ў вашай царкве альбо з кім-небудзь у вашым жыцці, хто чытае Біблію. Вы таксама можаце паглядзець у Google версіі Бібліі, каб убачыць, якія з іх лёгка зразумець.

Папярэджанні

  • "Нішто не можа пайсці не так": ваш канчатковы лёс пастаўлены ў Хрысце, але калі вы робіце памылкі і адчуваеце віну, вы павінны прызнацца, пакаяцца і папрасіць прабачэння. Зрабіце гэта аднаму, суседзям ці сям'і. Жыццё - гэта працэс, і ніхто не ідэальны. Мы ўсе робім памылкі, але ніколі не дазваляем спакушацца на дрэнныя рэчы.
  • Не ідзіце лёгкай, шырокай дарогай, бо ў канцы чакае зло, разбурэнне і гора ў нашым свеце, а смерць і боль - у наступным. Маарс ідзе шляхам гаспадара стварэння, Бога, і выбірае вузкі шлях ісціны, вялікай узнагароды і вечнага жыцця.