Як напісаць малітоўнае ліст да Бога

Аўтар: Bobbie Johnson
Дата Стварэння: 3 Красавік 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Джо Диспенза. Сверхъестественный разум. Аудиокнига. Joe Dispenza. Becoming Supernatural
Відэа: Джо Диспенза. Сверхъестественный разум. Аудиокнига. Joe Dispenza. Becoming Supernatural

Задаволены

З дапамогай малітвы можна звязацца з Богам або пагаварыць з ім. Гэта рытуал, практыкаваны многімі людзьмі ў розных рэлігіях. Незалежна ад таго, ці з'яўляецеся вы хрысціянінам або мусульманінам, вы можаце дзякаваць Богу за тое, што ён побач з вамі, прасіць у яго прасвятлення ці выратавання і маліцца яму. Нават калі вы не ведаеце, як гэта рабіць, вам могуць дапамагчы некалькі простых рэчаў. Малітва да Бога - гэта проста размова з ім, і, магчыма, вы атрымаеце некаторы ўяўленне аб працэсе, стварыўшы малітоўнае ліст да Бога.

крокі

Метад 1 з 3: Падумайце аб сваіх матывах

  1. 1 Вырашыце, чаму вы пішаце гэтую малітву. Якая мэта ваша малітва? Вы просіце Бога дараваць вас, усхваляць яго ці дзякуйце за што-то? Які б ні была прычына, веданне сваіх матываў дапаможа вам зразумець, што напісаць у сваім малітоўным лісце.
    • Напрыклад, калі вы пішаце малітоўнае ліст, каб папрасіць Бога дапамагчы вам прыняць важнае рашэнне на працы, то, усвядоміўшы, што гэта ваш галоўны крыніца турботы, вы можаце засяродзіцца на гэтай канкрэтнай просьбе.
  2. 2 Падыходзіце да працэсу лісты са шчырым сэрцам. Малітва - гэта спосаб зносін з Панам. Калі вы кажаце з Богам, вам варта маліцца ад душы і пранікнёна.
    • Калі ў вас ёсць схаваныя матывы або калі вы не ўклалі ўсю душу ў малітву, значыць у вас на самай справе няма асаблівых падстаў маліцца.
  3. 3 Умерьте свае чаканні. Малітва да Бога не азначае, што вы аўтаматычна атрымаеце тое, пра што просіце. Часам Божы задума вышэй нашага разумення, і толькі Ён можа ведаць, што на самой справе наша просьба - гэта не тое, што нам трэба.
    • Бог заўсёды адказвае на нашыя малітвы, але часам не так, як мы гэтага чакалі.

Метад 2 з 3: Прывядзіце ў парадак свае думкі

  1. 1 Зрабіце некалькі нататак. Падумайце, што вы хочаце сказаць у сваім малітоўным лісьце, і хутка накідаць пару думак. Гэта дапаможа вам заставацца на правільным шляху, пакуль вы пішаце свой ліст да Бога. Складзіце кароткі план з тэмамі, якія хочаце асвятліць у сваім лісце.
    • Сам па сабе акт ліста можа быць вельмі заспакаяльным і ачышчальным працэсам. Прывёўшы думкі ў парадак пры дапамозе пары нататак, зробленых загадзя, вы сапраўды не забудзецеся выказаць усе надзённыя пытанні свайго жыцця.
  2. 2 Рабіце акцэнт на чымсьці адным за раз. Часцяком падчас малітвы можна лёгка страціць ход думак або адцягнуць увагу на якую-небудзь іншую ідэю, якая прыходзіць у галаву. Калі вы будзеце пісаць малітоўнае ліст да Бога, вы зможаце засяродзіцца на надзённай праблеме і захаваць парадак думак.
    • Думайце пра адно малітоўным пункце за раз і напішыце пра яго ў сваім лісце. Не пераходзьце да наступнай тэмы, пакуль не выкладзіце ўсё, што хочаце, па кожным пункце.
    • Біблія кажа нам, што мы павінны нястомна маліцца кожны дзень. Гэта значыць, што мы павінны ўвесь час падтрымліваць сувязь з Богам на працягу дня. Аднак напісанне малітоўнага лісты - гэта выдатны спосаб правесці некаторы час, засяродзіўшыся на адным канкрэтным пытанні, а не думаць аб усіх рэчах, якія адбываюцца ў вашым жыцці.
    • Сканцэнтруйцеся на тым, каб патлумачыць канкрэтную праблему, замест таго, каб спрабаваць вырашыць занадта шмат пытанняў за раз.
  3. 3 Ведайце, на вас ніхто не цісне. Малітва да Бога - гэта вельмі асабісты вопыт. У гэты момант вы вольны гутарыць з Панам так, як хочаце. Вы можаце абмяркоўваць усё, што хочаце, любым жаданым спосабам. Вы не абавязаны рабіць гэта пэўным чынам. Важна памятаць, што не існуе правільнага спосабу маліцца Богу. Гэта датычыцца і напісання малітоўнага лісты.

Метад 3 з 3: Напішыце малітоўнае ліст

  1. 1 Пачніце з падзякі. Па-за залежнасці ад таго, што адбываецца ў вашым жыцці, вам заўсёды ёсць, за што быць ўдзячнымі. Пачніце сваё малітоўнае ліст з выразы удзячнасці Богу за ўсе шматлікія блаславення, якімі Ён адарыў вашу жыццё.
    • Калі вы будзеце дзякаваць Богу ў сваім малітоўным лісьце, пачніце так: «Дарагі Гасподзь, я хацеў (ла) бы падзякаваць цябе за ____________», а потым напішыце усё, за што вы хацелі б выказаць падзяку Богу.
  2. 2 Хваліць Бога ў сваім лісце. Наступны крок у вашым малітоўным лісце - гэта ўслаўленне Бога і прызнанне яго кахання. Вам варта сказаць яму, што вы любіце і паважаеце Яго.
    • Паспрабуйце напісаць прыкладна так: «Гасподзь, ты дасканалы ва ўсіх адносінах. Я заўсёды буду прытрымлівацца тваім правілах і імкнуцца быць лепшым слугой, якім толькі магу быць ».
  3. 3 Раскажыце Богу пра свае праблемы. Цяпер прыйшоў час напісаць, чаму вы ў канчатковым рахунку, малецеся Богу ў гэтым лісце.Скажыце яму, што вас турбуе, ці падзяліцеся з Ім сваёй радасцю. Што б ні ляжала ў вас на душы, напішыце пра гэта Богу ў гэтым малітоўным лісце.
    • Калі вы моліцеся, каб падзякаваць Богу, паспрабуйце напісаць прыкладна так: «Дзякуй за тое, што ты _________________, і я сапраўды ўдзячны (-на), Гасподзь».
    • Калі вы моліцеся аб прабачэнні, напішыце прыкладна так: «З пачуццём пакоры і пакоры я прашу твайго прабачэння. Я - грэшнік, але ты выратаваў мяне сваёй ласкай і прапанаваў мне сваю любоў, хоць я і ня варты гэтага ».
    • Калі вы моліцеся аб настаўленьні, коратка растлумачце сітуацыю, якая вас турбуе, і папытаеце Яго аб дапамозе. Напрыклад: «Я не магу вырашыць, прымаць ці не прымаць гэта новая прапанова аб працы. Гэта выдатная магчымасць для мяне, але я турбуюся пра тое, як гэта паўплывае на маю сям'ю. Калі ласка, накіруй мяне на правільны шлях і дай мне ведаць, якая твая воля ў дачыненні да майго жыцця ».
  4. 4 Скончыце ліст. Пасля таго, як вы выкладзіце мэта напісання малітоўнага лісты і напішаце ўсё, што хацелі сказаць, надыдзе час скончыць малітву. Завершыце яе простым словам «Амэн».
    • Пры жаданні вы можаце напісаць сваё імя ў канцы ліста. Але ў гэтым няма неабходнасці, так як Бог усё роўна ведае, хто вы.
  5. 5 Адпраўце ліст Богу. Вядома, вам не трэба нічога рабіць з лістом, як толькі вы скончыце яго пісаць. Аднак, калі вы хочаце адправіць свой ліст Богу, вы можаце зрабіць гэта па пошце!
    • Напішыце на канверце «Богу, Іерусалім», і ў канчатковым выніку ліст будзе дастаўлена да знакамітай Сцяне Плачу ў Ерусаліме - святому месцы, куды едуць габрэі з усяго свету, каб памаліцца Богу.

парады

  • Калі вам цяжка маліцца, папытаеце надаць вам сіл для малітвы.
  • На самай справе для малітвы не патрэбныя ні ручка, ні папера. Проста маліцеся ўслых, і хай словы ліюцца з вашага сэрца і з вашай душы.

вам спатрэбіцца

  • ручка
  • аловак
  • папера