Як папрасіць аб чым-то Бога

Аўтар: Clyde Lopez
Дата Стварэння: 23 Ліпень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Джо Диспенза  Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life
Відэа: Джо Диспенза Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life

Задаволены

Вам хочацца папрасіць Бога аб чымсьці, але вы не ведаеце, як гэта рабіць? Бог чуе нашыя малітвы, але не заўсёды дае нам менавіта тое, пра што мы просім. Перад тым, як вы будзеце прасіць Бога аб чым-небудзь, вельмі важна праславіць Яго і папрасіць у Яго прабачэння за свае грахі. Папытаеце Бога, каб Ён зрабіў усё па Сваёй волі. А яшчэ будзьце сумленныя і пэўныя, калі просіце Яго пра тое, чаго хочаце. Будзьце цярплівыя і верце, што Бог даруе жаданае.

крокі

Частка 1 з 3: Пабудуйце адносіны з Богам

  1. 1 Будуйце адносіны з Богам. Бог чуе вашыя малітвы незалежна ад таго, ці з'яўляецеся вы Яго паслядоўнікам ці не. Аднак Ён, хутчэй за ўсё, адкажа на малітвы тых, хто блізкі да Яго. Калі вы ніколі не спрабавалі чытаць Слова Божае і не запрашалі Езуса ў сваё жыццё, то варта зрабіць гэта, перш чым прасіць Яго пра што-небудзь. Навучыцеся слухаць і выконваць тое, чаго Ён хоча ад вас.
    • Нельга сказаць, што Бог не адкажа на вашу просьбу, калі вы не з'яўляецеся Яго паслядоўнікам. Проста вам будзе лягчэй звярнуцца да Яго, калі ў вас ужо ёсць з Ім адносіны.
    • Падумайце аб тым, якая розніца паміж чужым чалавекам і вашым лепшым сябрам. Бо калі ваш лепшы сябар і незнаёмец на вуліцы папросяць у вас грошай у доўг, то вы, хутчэй, дасце іх свайму сябру. Гэта параўнанне ў адносінах да Бога далёка ад дасканаласці, але яно трохі адлюстроўвае рэчаіснасць.
  2. 2 Спачатку праслаўце і падзякуеце Бога. Калі вы прыходзіце да Бога ў малітве, не варта адразу ж пачынаць з просьбы. Лепш спачатку праславіць Яго і падзякаваць за тое, што Ён вам ужо зрабіў. Праслаўце Богу за тое, што Ён міласэрны і магутны. Падзякуеце Яго за тое, што Ён накіроўвае і дабраслаўляе вас. Калі вы пачнеце так, гэта пакажа Богу, што вы прыходзіце да Яго не толькі за выкананнем вашага жадання.
    • Праслаўляць і дзякаваць Яго трэба шчыра, а не з мэтай ўласкавіць Бога перад тым, як будзеце Яго аб нечым прасіць. Вы павінны гаварыць у малітве тое, што ў вас на сэрцы.
    • Пачніце так: "Божа, я проста ў захапленні ад таго, як ты клапаціўся пра мяне і даваў мне ўсё неабходнае. Дзякую Табе за тое, што Ты такі моцны і ніколі не пакідаеш мяне ".
  3. 3 Споведзь свае грахі і пакайцеся ў іх. Пасля таго, як вы ўстанавілі адносіны з Богам, важна захаваць іх. Калі вы ўвесь час жывяце ў граху або нядаўна зграшылі, то гэта аддзяляе вас ад Бога. Вам неабходна вызнаваць свае грахі і пакінуць іх. Гэта адновіць вашыя парушаныя адносіны з Богам.
    • Гэта вельмі важна, бо грэх азначае злачынства супраць таго, чаго Бог хоча ад вас. Калі вы грашыце, вы самі сябе аддзяляць ад Бога.
    • Вызнаваць грэх і пакаяцца ў ім - значыць, проста сказаць Богу, што вы зграшылі, што вы шкадуеце пра грэх і хочаце змяніцца.
    • Памаліцеся так: "Божа, я шкадую, што груба размаўляў са сваім суседам. Я ведаю, што ты яго любіш і мне трэба ставіцца да яго так, як Ты гэтага хочаш. Я буду старацца быць цярплівей і дабрэй да яго ".
  4. 4 Папытаеце ў Бога прабачэння. Пасля таго, як вызнавалі грахі і пакаяліся ў іх, папрасіце Бога дараваць вам гэтыя грахі. Пасля вызнання абавязкова трэба папрасіць прабачэння. Калі Бог даруе вас, канал сувязі паміж вамі шырока адкрыецца.
    • Няма нейкай асаблівай малітвы, якой варта маліцца аб прабачэнні грахоў. Скажыце Богу, што вы шкадуеце і прасіце ў Яго прабачэння за тое, што зграшылі супраць Яго.
    • Памаліцеся: "Божа, я шкадую, што схлусіў аб тым, што рабіў учора ўвечары. Мне не варта было так рабіць. Калі ласка, даруй мне маю хлусня ".
  5. 5 Замірэцеся з іншымі людзьмі. Калі вы злуецеся ці пакрыўдзілі кагосьці, то вам будзе цяжка маліцца Богу і быць сумленным. Падумайце аб сваіх адносінах з людзьмі, ўспомніце, якія менавіта адносіны ў вас цяпер не ў парадку і Пакончым сваю віну перад тым, перад кім правініліся. Калі мы дазваляем свае праблемы з іншымі людзьмі, умацоўваецца сувязь з Богам, і толькі пасля гэтага варта прасіць Яго пра што-небудзь.
    • Мала проста падумаць аб тым, што вы зрабілі няправільна, трэба яшчэ пастарацца выправіць гэта. Звяжыцеся з гэтым чалавекам і паспрабуйце прымірыцца з ім яшчэ да таго, як звярніцеся да Бога.
    • Прынясіце ім свае прабачэнні або прабачце іх, у залежнасці ад таго, што паміж вамі адбылося.
  6. 6 Памаліцеся аб абароне ад усякага зла, якое можа быць вакол вас. Калі вы жывяце з Богам і для Бога, то злыя сілы могуць выступаць супраць вас і ўтрымліваць вас ад набліжэння да Бога. Памаліцеся, каб Бог выдаліў усіх духаў, якія спрабуюць аддаліць і адхіліць вас ад Бога. Супраць вас ідзе духоўная вайна, якая спрабуе перашкодзіць вам эфектыўна размаўляць з Богам.
    • Можа быць, вам варта пабольш даведацца аб духоўнай вайне і пра тое, як яна можа ўплываць на вашу малітоўнае жыццё і вашы адносіны з Богам.
    • Памаліцеся: "Божа, я адчуваю, быццам вакол мяне сабраліся сілы зла. У імя Ісуса, калі ласка, адвядзі ад мяне гэтых духаў. Не дазваляй ім станавіцца паміж намі. Скажы ім, што яны не маюць улады над мною ".

Частка 2 з 3: Памаліцеся аб тым, чаго вы хочаце

  1. 1 Будзьце сумленныя з Богам, ня манеце аб тым, што вы адчуваеце. Бог ведае, што вы адчуваеце і што думаеце, таму хлусіць яму не мае ніякага сэнсу. Калі вы просіце Бога аб тым, чаго вы хочаце, будзьце абсалютна сумленныя перад ім і не хавайце сваіх думак і пачуццяў. Ваша сумленнасць адкрые вушы Бога для вашай малітвы.
  2. 2 Папытаеце Бога канкрэтна пра тое, чаго хочаце. Скажыце Богу, чаго вы хочаце ці што вам трэба. Папытаеце, каб Ён даў вам гэта. Ваша просьба павінна быць канкрэтнай. Вядома, Бог ведае, чаго вы хочаце ці што вам трэба. Але Ён хоча, каб вы прасілі Яго пра гэта. Бог можа адказаць і на туманныя малітвы, але калі быць канкрэтным, гэта яшчэ больш паглыбіць вашу зь Ім сувязь.
    • Калі вы просіце канкрэтна, гэта яшчэ не значыць, што Бог усё зробіць менавіта так, як вы хочаце.Цалкам магчыма, што ў Яго для вас іншыя планы.
    • Скажыце Богу: "У гэтым месяцы мне прыйшлося аплаціць рахункі за лячэнне і ўзяць з грошай, адкладзеных на квартплату. Калі ласка, дапамажы мне трохі падпрацаваць, каб заплаціць за кватэру ".
    • Памятаеце, што Бог ніколі не дасць вам таго, што не адпавядае Яго волі. Выпрабуйце сваё сэрца і праверце сваё жаданне ў Бібліі, каб даведацца, ці не супярэчыць яно Божай волі.
  3. 3 Папытаеце Бога дзейнічаць так, як Ён сам таго хоча. У вас можа быць шмат канкрэтных рэчаў, якія вы хочаце папрасіць у Бога. Аднак добра маліцца і пра тое, каб у вашым жыцці споўнілася Яго воля. Папытаеце Бога весці вас у зададзеным Ім напрамку, а не толькі ў тым, якога хочаце вы. Папытаеце, каб Ён даў вам жаданне выканаць тое, чаго Ён хоча ад вас.
    • У такой малітве ёсць шмат плюсаў. Нават калі вы сапраўды ведаеце, чаго хочаце, у Бога можа быць прыгатавана для вас нешта лепшае, чым тое, пра што вы самі можаце падумаць. Калі вы будзеце прасіць толькі аб тым, чаго хочаце вы, то можаце ўпусціць значна большае дабраславеньне.
    • Скажыце Богу: "Госпадзе, я, праўда, вельмі хачу выйсці на новую працу ў гэтым месяцы, але я разумею, што, магчыма, Ты падрыхтаваў для мяне нешта большае ў гэты час. Калі ласка, пакажы мне Твае планы для мяне, нават калі яны не зусім такія, як я іх ўяўляю ".
  4. 4 Папытаеце Бога, каб Ён хутчэй выканаў вашу просьбу. Калі мы просім у Бога, каб ён выканаў нашы жаданні, то, як правіла, мы хочам, каб Ён дзейнічаў хутка. Быць сумленным з Богам - значыць, сказаць Яму, што вы хочаце, каб Ён усё зрабіў хутка. У Яго на ўсе Свой час, таму Ён можа дзейнічаць не так хутка, як вам хочацца. Аднак варта папрасіць Яго паспяшацца, паколькі вы сумленныя перад Ім у сваёй просьбе.
  5. 5 У канцы скажыце: "У імя Ісуса". Біблія вучыць нас, што імя Ісуса мае ўладу. Кожны раз, калі вы моліцеся, асабліва калі просіце пра нешта, сканчайце малітвы словамі: «малю Цябе ў імя Ісуса". Тым самым вы прызнаеце, што Бог дзейнічае праз Езуса і што Ісус мае ўсякую ўладу.
    • Гэта не нейкія магічныя словы, іх не варта прамаўляць, каб прымусіць Бога даць вам дабраславеньне. У іх вы проста паказваеце Богу, што Пакараем Яго волі праз Хрыста.

Частка 3 з 3: Чакайце Божага адказу на малітву

  1. 1 Будзьце цярплівыя і чакайце, што Бог даруе жаданае. Памятаеце, што Бог дзейнічае па Сваім, а не па вашаму раскладу. Калі Ён не адказвае на вашу малітву так хутка, як вам хацелася б, не здавайцеся і працягвайце маліцца. Чакайце адказ ад Яго, памятаеце, што ў Яго можа быць прычына, чаму Ён не адказвае так хутка, як вы таго чакаеце.
  2. 2 Працягвайце маліцца. Пакуль вы чакаеце Божага адказу на сваю малітву, не спыняйце праслаўляць Яго і аддаваць Яму хвалу. Нават калі вы пакуль не атрымалі таго, чаго хочаце, важна заставацца удзячным і праслаўляць Бога. Калі вы слаўце Яго толькі тады, калі Ён дзейнічае так, як вы хочаце, то ваша хвала няшчырае.
  3. 3 Спадзявайцеся і верце, што Бог будзе дзейнічаць па волі Сваёй. Калі вы не верыце, што Бог мае моц выканаць тое, пра што вы просіце, то ваша малітва губляе ўсялякі сэнс. Трэба верыць, што Ён чуе вас і будзе дзейнічаць па Сваёй волі. Калі ваша просьба адпавядае Яго плану, Ён дасць вам тое, аб чым вы просіце, але памятайце, што Бог не заўсёды адказвае нам менавіта так, як мы таго хочам.