Як папрасіць у Бога прабачэння

Аўтар: Joan Hall
Дата Стварэння: 4 Люты 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Рыбалка на Мордушки Катиски осенью в обмелевшей Сибиркой реке. Эти снасти умеют удивлять уловом.
Відэа: Рыбалка на Мордушки Катиски осенью в обмелевшей Сибиркой реке. Эти снасти умеют удивлять уловом.

Задаволены

Прасіць у Бога прабачэння за грахі - важны працэс. Вельмі важна прызнаць, што вы паступілі няправільна і шчыра шкадуеце аб тым, што зрабілі. Вы павінны прыйсці да Бога, памаліцца з выкарыстаннем слоў са Святога Пісання і папрасіць у Яго прабачэння. Зрабіўшы гэта, вы павінны верыць, што Ён дараваў. Атрымаўшы дараванне, працуйце над тым, каб пакінуць грэх і жыць новай жыццём.

крокі

Частка 1 з 3: споведзь у сваім граху

  1. 1 Назавіце і прызнайце сваю правіну. Перш чым прасіць прабачэння, вы павінны канкрэтна пазначыць, што менавіта вы зрабілі не так, і прызнаць, што вы гэта зрабілі. Калі вы выпрабоўваеце пачуццё віны, магчыма, у вас паўстане спакуса знайсці апраўданне або адмаўляць няправільны ўчынак. Прабачэнне немагчыма, калі вы не прызнаеце, што зрабілі нешта дрэннае.
    • Быць можа, вы думаеце: «Магчыма, абсалютна не варта падманваць, але ў мяне ёсць на тое сур'ёзная прычына, і гэта была ўсяго толькі маленькая хлусня». Замест таго каб прызнаць правіну, вы спрабуеце яго апраўдаць.
    • Пачніце з малітвы: «Бацька, я ўзяў без попыту ў свайго брата 500 рублёў». Вы назвалі грэх (крадзеж) і, трымаючы апраўдваючыся, узялі на сябе адказнасць за гэта.
  2. 2 Скажыце Богу аб тым, што вы ведаеце, што зграшылі. Як толькі вы пазначыліся тое, што вы здзейснілі, важна прызнаць, што гэта было няправільна. Можна сказаць, што вы зрабілі, але не верыць у тое, што гэта было няправільна. Прызнанне таго, што вы зрабілі, бессэнсоўна, калі вы не прызнаеце, што гэта было няправільна.
    • Вы не атрымаеце прабачэння, калі скажаце: «Я спала са сваім калегам, хоць я замужам, але я не бачу ў гэтым нічога дрэннага». Вы павінны прызнаць, што ваш учынак - гэта грэх, нешта, што зусім не цешыць Бога.
  3. 3 Скажыце, што шкадуеце аб тым, што вы зрабілі. Ўсё ж недастаткова проста назваць сваю правіну і прызнаць, што ён быў няправільным. Цяпер вы павінны папрасіць за яго прабачэння. Адчуеце шчырае шкадаванне, і хай усё, што вы кажаце Богу, прасякне гэтым раскаяннем. Важна, каб падчас вашых слоў вы па-сапраўднаму адчувалі згрызоты сумлення.
    • Прасіць прабачэньня ў Бога - не тое ж самае, што дзяжурна сказаць «прабач» брата, не придвая гэтаму значэння. Гэта павінна быць шчыра, ад чыстага сэрца.
    • Скажыце нешта накшталт: «Я ведаю, што здзейсніў няправільны крок, і сапраўды жудасна раскайваюся. Мне шкада, што я разарваў нашы адносіны. Прабач за тое, што зграшыў супраць Цябе ».

Частка 2 з 3: Папытаеце прабачэння

  1. 1 Памаліцеся пра свае пачуцці. Вы заўсёды павінны быць сумленныя, калі просіце прабачэння. Калі вы верыце, што Бог у любым выпадку ведае ваша сэрца, няма сэнсу хлусіць Яму.Раскажыце Яму пра тое, што адчуваеце віну за свой грэх і што вас хвалюе аддзяленне ад Яго з-за граху.
    • Скажыце: «Божа, я вельмі шкадую, што прычыніў Табе боль».
    • Вельмі карысна памаліцца ўслых, каб не проста думаць пра свой учынак, але канкрэтна выказаць усё тое, што ў вас на розуме.
  2. 2 Выкарыстоўвайце ў сваёй малітве вершы са Святога Пісання. Слова Божае магутна, і Бог заклікае выкарыстоўваць яго ў размове з Ім. Паколькі крыніца слоў у Бібліі - сам Бог, яны ўяўляюць сабой узор таго, як зь Ім размаўляць. Знайдзіце ў Бібліі вершы пра тое, як прасіць прабачэння. Выкарыстоўвайце іх, каб напоўніць сваю малітву глыбокім сэнсам.
    • Паглядзіце наступныя вершы і памаліцеся з іх дапамогай: Рымлянаў 6:23, Іаана 3:16, 1 Іаана 2: 2. У іх гаворыцца аб прабачэнні. У Новым Запавеце шмат ісцін аб прабачэнні.
    • Пашукайце самастойна вершы, у якіх гаворыцца пра тое прабачэнні, да якога вы імкнецеся. Можна паўтараць словы з Бібліі слова ў слова, а можна перафразаваць іх так, каб яны гучалі больш значнае для вас асабіста.
  3. 3 Папытаеце Бога дараваць вас за тое, што вы зрабілі. Сапраўды гэтак жа, як у выпадку, калі вы просіце прабачэння ў людзей, трэба спачатку сказаць, што вы шкадуеце аб зробленым, а потым папрасіць прабачэння. Не існуе асаблівай малітвы, якую варта прамаўляць, калі просіш прабачэньня ў Бога. Усё, што трэба, - проста папрасіць Яго дараваць вас праз Езуса Хрыста і верыць у тое, што Ён даруе вас.
    • Скажыце Богу: «Я адмаўляў тое, што ведаю Цябе, перад сваім сябрам. Я паступіў няправільна і баязьліва. Я шкадую што не расказаў яму аб Тваёй любові да нас. Калі ласка, прабач мяне за праяўленую ў той момант слабасць ».
    • Ня трэба прасіць Яго, упрошваць або паўтараць словы раскаяння зноў і зноў. Папытаеце ў Бога прабачэння адзін раз і шчыра - гэта ўсё, што вам трэба зрабіць.
  4. 4 Скажыце Богу аб тым, што вы верыце ў тое, што Ён вас дараваў. Вера і прабачэнне ідуць рука аб руку. Няма сэнсу прасіць прабачэньня, але не верыць у тое, што Бог даруе вас. Бог кажа, што калі вы просіце Яго аб прабачэнні з чыстым сэрцам, Ён нязменна даруе. Скажыце і сабе, і Бога аб тым, што вы верыце Яму.
    • У 1-ым пасланні Іаана 1: 9 гаворыцца: «Калі ж вызнаём грахі нашыя, дык Ён, верны і праведны, даруе нам грахі нашыя і ачысьціць нас ад усякай няпраўды». Скажыце гэтыя словы Богу і верце ў іх.
    • Важна памятаць, што прабачэнні грахоў забытыя. У пасланні да Габрэяў 08:12 сказана: «Таму што я буду міласэрны да няпраўдаў іхніх і грахоў іхніх і беззаконьняў іхніх не згадаю болей».

Частка 3 з 3: Рухайцеся наперад

  1. 1 Імкнецеся атрымаць прабачэнне ў людзей, якім вы прычынілі боль сваімі ўчынкамі. Нягледзячы на ​​тое, што грэх у выніку разбурае адносіны з Богам, ён прычыняе боль і іншым людзям. Калі вы ўжо ведаеце, што Бог дараваў вам, важна папрасіць прабачэння ў людзей. Скажыце чалавеку, што шкадуеце аб тым, што прычынілі яму боль, і папытаеце ў яго прабачэння.
    • Памятаеце, што нельга прымусіць чалавека дараваць вас, роўна гэтак жа, як і заслужыць прабачэнне. Чалавек альбо прыме вашыя прабачэнні за зробленае вамі і даруе вас, альбо няма. Ня будзьце назойлівыя, калі вас не даравалі. Нельга прымусіць чалавека змяніцца.
    • Папрасіўшы прабачэння, вы павінны вызваліцца ад пачуцця віны. Нават калі вас не даравалі, вы выканалі сваю ролю ў пошуку прымірэння.
  2. 2 Пакайцеся ў благіх учынках. Атрымаўшы дараванне граху ў Бога і прабачэнне крыўды ў людзей, трэба раз і назаўсёды адмовіцца ад граху. Прыміце ўсвядомленае рашэнне, што больш ніколі наўмысна не здзейсніце таго ж граху, які вам быў дараваны.
    • Трэба памятаць пра тое, што вы рана ці позна згрэшыце зноў, але ў моманце важна сказаць, што вы адмаўляецеся ад гэтага граху. Адзіны спосаб расстацца са звыклым грахом - гэта сказаць самому сабе, што вы больш не жадаеце яго здзяйсняць.
    • Карыснымі могуць быць у гэтым працэсе вершы з Дзеяў 02:38. Там гаворыцца: «Пакайцеся, і хай ахрысьціцца кожны з вас у імя Ісуса Хрыста на дараваньне грахоў; і атрымаеце дар Духа Святога ».
    • Прабачэнне грахоў - важны крок, але, каб заставацца ў еднасці з Богам, неабходна яшчэ і адмаўляцца ад граху ў далейшым.
  3. 3 Імкнецеся устрымлівацца ад паўтарэння свайго правіны. Часткова ваша задача ў прытрымліванні за Хрыстом заключаецца ў тым, каб адводзіць я ад граху, а гэта патрабуе руплівага працы. Вы не станеце як бязгрэшнага ў адно імгненне, але калі вы будзеце над гэтым працаваць, то станеце мацней. У Евангелле ад Матфея 05:48 Бог заклікае нас быць дасканалымі, як дасканалы Ён сам. Гэта вышэйшая мэта, да якой трэба імкнуцца.
    • Знайдзіце людзей, якія могуць вам дапамагчы пазбегнуць паўтарэння грахоў. Вучыце на памяць вершы з Бібліі, каб змагацца з іх дапамогай са спакусамі. Памятаеце, што грэх толькі робіць шкоду, і на самай справе вам зусім не патрэбен.
    • Чытайце Біблію, малецеся Богу і размаўляйце з іншымі хрысціянамі - усё гэта вельмі неабходна, калі вы хочаце жыць без граху.