Як прыняць Хрыста ў сваё жыццё

Аўтар: Janice Evans
Дата Стварэння: 3 Ліпень 2021
Дата Абнаўлення: 1 Ліпень 2024
Anonim
Джо Диспенза  Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life
Відэа: Джо Диспенза Исцеление в потоке жизни.Joe Dispenza. Healing in the Flow of Life

Задаволены

У Бібліі сказана, што ёсць толькі адзін спосаб патрапіць у царства нябеснае. Ісус сказаў: «Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё; ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз Мяне "(ад Іаана 14: 6).

Добрыя справы не выратуюць вас.

«Бо мілатою вы ўратаваныя праз веру, і гэта не ад вас, Божы дар: не ад дзеяў, каб ніхто не хваліўся» (Эфесянаў 2: 8-9).

крокі

  1. 1 Давярайце Ісусу Хрысту ва ўсім! Вось, што вы павінны рабіць:
  2. 2 Прызнайце сябе грэшнікам.
    • "Таму што ўсе зграшылі і пазбаўлены славы Божай" (Рымлянаў 3:23)
    • «А таму, як праз аднаго чалавека грэх увайшоў у свет, і праз грэх смерць, так і сьмерць перайшла ва ўсіх людзей, таму што ў ім усе зграшылі" (Рымлянаў 5:12)
    • «Калі кажам, што мы не зграшылі, то робім зь Яго падманшчыка, і слова Ягонага няма ў нас» (ад 1 Іаана 1:10).
  3. 3 Вы павінны хацець пакончыць з грахом (раскаяцца).
    • Ісус сказаў: «Не, кажу вам, але, калі не пакаецеся, усе гэтак сама загінеце» (ад Лукі 13: 5)
    • «І вось, пакідаючы часіны няведаньня, Бог сёньня наказвае людзям усім усюды пакаяцца" (Дзеі 17:30)
  4. 4 Верце, што Ісус Хрыстос памёр за вас, быў пахаваны і ўваскрос.
    • "Бо так палюбіў Бог свет, што аддаў Сына Свайго Адзінароднага, каб кожны, хто верыць у Яго, не загінуў, але меў жыццё вечнае» (ад Іаана 3:16)
    • «А Бог Сваю любоў даказвае нам тым, што Хрыстос памёр за нас, калі мы былі яшчэ грэшнікамі" (Рымлянаў 5: 8)
    • «Бо калі вуснамі тваімі будзеш вызнаваць Ісуса за Госпада і сэрцам тваім верыць, што Бог уваскрэсіў Яго з мёртвых, ты выратуешся" (Рымлянаў 10: 9)
  5. 5 Запрасіце Езуса ў сваё жыццё з дапамогай малітвы, каб ён стаў для вас Збаўца.
    • «Таму што сэрцам вераць дзеля праведнасьці, а вуснамі вызнаюць на збавеньне" (Рымлянаў 10:10)
    • «Бо кожны, хто пакліча імя Гасподняе, уратуецца" (Рымлянаў 10:13)
  6. 6 Маліцеся:
    • Госпадзе, я грэшнік і смагу прабачэння. Я веру, што Ісус Хрыстос праліў сваю каштоўную кроў і памёр за мае грахі. Я хачу перастаць грашыць. Я запрашаю Хрыста ў сваё сэрца і жыццё, як свайго Збавіцеля.
    • «А тым, якія прынялі Яго, веруючым у імя Ягонае, даў уладу быць дзецьмі Божымі» (ад Іаана 01:12)
    • «Дык вось, хто ў Хрысце, той новае стварэньне; старажытнае мінула, цяпер усё новае "(2-ы да Карынфянаў 05:17)
  7. 7 Калі вы прынялі Ісуса Хрыста ў якасці Збавіцеля, вы як хрысціянін павінны:
  8. 8 Чытаць Біблію кожны дзень, каб больш даведацца пра Хрыста. Чытайце Святое Пісанне, кіраўніцтва па дабрыні, праведнасьці і вечнага жыцця.
    • «Старайся паставіць сябе прад Богам годным, працаўніком бездакорным, які правільна выкладае слова праўды" (2 Цімафею 2:15)
    • «Слова Тваё - сьветач нагам маім і сьвятло сьцежцы маёй» (Псалтыр 118: 105)
  9. 9 Звяртайцеся да Госпада з малітвай кожны дзень.
    • «І ўсё, чаго ні папросіце ў малітве з вераю, атрымаеце" (ад Матфея 21:22)
    • «Ня турбуйцеся ні пра што, але заўсёды ў малітве і прашэньні з удзячнасьцю адкрывайце свае жаданьні Богу» (Піліпянаў 4: 6)
  10. 10 Крыжуйцеся, праслаўляйце Бога і служэце іншых хрысьціянаў у царкве, дзе жыве Хрыстос, і хай Біблія будзе для вас найгалоўным кіраўніцтвам ў жыцці.
    • «Такім чынам ідзіце, навучыце ўсе народы, хрысьцячы іх у імя Айца і Сына, і Духа Святога» (ад Матфея 28:19)
    • «Не будзем пакідаць сходу свайго, як гэта ў некаторых у звычаі; але будзем намаўляць адно аднаго, і тым больш, чым выразьней бачыце набліжэньне дня таго »(Габрэяў 10:25)
    • «Усе Пісанне богодуховенно і карысна для навучання, для выкрыцьця, для выпраўлення, для выхавання ў праведнасці" (2 Цімафею 3:16)
  11. 11 Раскажыце іншым аб Хрысце
    • «І сказаў ім: ідзіце па ўсім свеце і абвяшчайце Евангелле ўсякаму стварэнню» (ад Марка 16:15)
    • «Бо, калі я абвяшчаю Евангелля, то няма мне чым хваліцца, таму што гэта неабходная абавязак мой, і гора мне, калі я не абвяшчаю» (1-ы да Карынфянаў 09:16)
    • «Бо я не саромеюся зьвеставаньня Хрыстовага, бо яно ёсць сіла Божая на збавеньне ўсякаму веруючаму, па-першае, Юдэю, потым і Эліну" (Рымлянаў 1:16)

Метад 1 з 1: Два ключавых моманту

  1. 1 Даведайцеся больш пра Ісуса Хрыста і верце, што Ён памёр і уваскрос з мёртвых у якасці Збавіцеля, і маліце ​​аб прабачэнні грахоў адзінага Бога, да прыкладу, наступным чынам:

    "Ойча, Госпадзе, я змяніўся і не хачу больш грашыць, адмаўляючы ўсе несправядлівае; на ўсё воля твая, і я дзякую табе за ўсё, што ты зрабіў, і за тое, што ты дараваў мяне і выратаваў ад маіх грахоў; гэта твой дар мне, ты дапамог мне здабыць новае жыццё. Дзякуй табе за гэты дар і за тое, што я цяпер знаходжуся ў Духу Святым у імя Хрыста. "
  2. 2 Ідзіце па жыцці з любоўю; кажаце іншым, што «для кожнага з нас ёсць пасярэднік, Ісус Хрыстос, Сын Божы; ён ёсць Бог і Збаўца для кожнага, хто верыць, раскайваецца і варта яму, знаходзячыся ў Духу Святым »: * «Прытрымлівацца Ісусу Хрысту» азначае наведваць хрысціянскія сходу разам з людзьмі вашай веры; быць хрышчаным у імя Айца, Сына і Духа Святога, прыняўшы новае жыццё; маліцца Госпаду; чытаць Біблію і выказваць любоў Божую з дапамогай добрых спраў, прабачэння іншых людзей, свету, веры і добрых адносін з вернікамі ».Ня жывіце пачуццямі; не судзіце іншых людзей і нават сябе; жывіце і ідзіце па жыцці ў Духу Святым, з верай, надзеяй і праведнасьцю. Заставайцеся ў Духу Святым і памятайце словы Хрыста: «Я дам ім жыцьцё вечнае; і яны ніколі не загінуць; ніхто не сыдзе ад рукі Маёй ». Але калі вы (у думках) абвінавачваеце сябе ў граху, раскайваюцца, просіце Госпада аб прабачэнні і чакайце пакарання за вашы правіннасці. Ідзіце па жыцці разам з Сынам Божым, у імя Ісуса Хрыста. Бог адзіны, ён Суддзя усяго добрага і злога. Любоў Госпада дасканалая і адхіляе ўсялякія страхі.

парады

  • Наведвайце сходу ў царкве, так каб вы маглі больш даведацца пра Ісуса Хрыста.
  • Ходзіце ў царкву.
  • Майце зносіны з іншымі хрысціянамі.
  • Штодня чытайце кароткія біблейскія разважанні.

папярэджання

  • Не шукайце лёгкіх шляхоў, каб пакончыць са злом і адчаем у нашым свеце, бо смерць і боль ўсё роўна прыйдуць. Але прытрымлівайцеся па шляху стваральніка, Госпада, выбіраючы вузкія сцяжынкі праўды, узнагароды і вечнага жыцця.
  • «Усё да лепшага»: ваш канчатковы шлях прызначэння і так зразумелы. Гэта Хрыстос. Але вы павінны ўсвядоміць уласныя памылкі, адчуваць сваю віну, раскаяцца і папрасіць аб прабачэнні. Рабіце праведныя справы разам з сябрамі, суседзямі або сям'ёй. Жыццё бесперапынная, і ніхто не дасканалы. Усе мы робім памылкі, але нельга дазваляць заганнасці панаваць над вамі.