Як стаць бліжэй да Бога як хрысціянін

Аўтар: Sara Rhodes
Дата Стварэння: 17 Люты 2021
Дата Абнаўлення: 28 Чэрвень 2024
Anonim
"Для христианина смерть - это дверь". Матушка Евфросиния. Никольский монастырь
Відэа: "Для христианина смерть - это дверь". Матушка Евфросиния. Никольский монастырь

Задаволены

Калі вы, як хрысціянін, адчуваеце патрэбу стаць бліжэй да Бога, ніжэй даецца спіс з некаторых саветаў і ідэй, якія дапамогуць вам праславіць Бога і наблізіцца да яго. Бог любіць вас больш, чым любое іншае жывое істота. Ён стварыў вас, і вынікаючы гэтым радам, вы зможаце стаць да Яго бліжэй.

крокі

  1. 1 Маліцеся. Хоць гэта можа здацца відавочным, але моліцеся два разы на дзень, або больш. Нават, калі ў вас няма жадання маліцца - маліцеся. Падчас малітвы, ўяўляйце, як вы прыходзіце да Яго і бачыце Яго веліч. Праслаўляйце Яго! «Ён хоча быць вашым лепшым сябрам, Святы і Праведны Бог, які ёсць дасканалая Каханне».
  2. 2 Ня ганарыцеся, і не спрабуйце маліцца красамоўна: проста дзяліцеся важнымі рэчамі ў вашым жыцці. Хоць нават у дробязях можна звяртацца па дапамогу ці прасіць мудрасці.
  3. 3 Прызнаваць ў сваіх грахах перад Ім. Маліцеся за ўсе свае бягучыя праблемы, і іншыя важныя для вас рэчы. Вы можаце завесці малітоўны нататнік, калі вам так будзе зручней, ці вы хочаце памятаць усе свае малітвы, і адказы на іх.
  4. 4 Просіце сваіх вернікаў сяброў маліцца за вас, калі вы не вельмі дасведчаныя ў малітве, або пашукайце інфармацыю ў інтэрнэце з гэтай нагоды. Ёсць шмат розных малітоўных сістэм, якія навучаць вас, як маліцца за сябе, іншых людзей, і г.д.
  5. 5 Думайце пра тое, што Бог заўсёды побач з вамі, як самы блізкі сябар. Калі вы ўсведамляеце гэта, вы пачнеце маліцца Богу больш і больш. Такім чынам, вы станеце яшчэ бліжэй да Яго. Вы па-сапраўднаму зразумееце, як каштоўна праслаўляць Бога і быць напоўненым Духам Святым.
  6. 6 Пагутарыце з моладзевым слугою вашай царквы, прапаведнікам, пастарам, або настаўнікам, на тэмы, якія вас хвалююць. Верагодней за ўсё, усе з іх вывучалі Біблію і адказвалі самі сабе на тыя пытанні, якія вы маеце. Спытайце ў іх тое, што вы хочаце ведаць пра Бога: чаму ў нас ёсць выбар грашыць; чаму Бог дапускае пакуты ў свеце; чаму ў нас ёсць праблемы, нават калі мы робім слушна; чаму Ён паслаў Сына Свайго на крыж, за ўсіх людзей (і нават забойцаў); чаму Хрыстос вярнуўся да Айца на Нябёсы; чаму Ён паслаў Духа Святога, і г.д. Вы даведаецеся шмат рэчаў пра Бога, якіх не ведалі да гэтага. Гэтая інфармацыя таксама дапаможа вам распавядаць сваім няверуючым сябрам пра Бога, Езусе Хрысце і Духу Святым.
  7. 7 Чытайце Біблію. Біблія - ​​гэта напісанае слова Божае. Старайцеся чытаць Біблію штодня, карыстаючыся планам чытання.Вы можаце знайсці сотні такіх планаў у інтэрнэце - выберыце той, які падыходзіць менавіта вам. Таксама існуюць розныя хрысціянскія дапаможнікі, якія вельмі дапамагаюць у разуменні месцаў Пісання, якія ўжываюцца да нашага жыцця. Вы можаце купіць іх, або знайсці ў інтэрнэце. Акрамя гэтага, ёсць мноства хрысціянскіх кніг, якія на падставе Бібліі раскрываюць тую ці іншую тэму. Выберыце тое, што цікава вам.
  8. 8 Будзьце ўважлівыя ў царкве. Вы даведаецеся шмат новага, і станеце бліжэй да Бога. Вядзіце запісу ў царкве! Гэта вельмі дапаможа вам пасля: вы зможаце перачытаць іх, каб прымяніць названыя прынцыпы ў жыцці.
  9. 9 Удзельнічайце ў жыцці царквы. Недастаткова толькі спяваць у царкве, і рабіць тое, што звычайна прынята (схіляць галаву, уставаць, садзіцца, і г.д.). Удзельнічайце ў мерапрыемствах, дапамагайце іншым, і будзьце бласлаўлёны гэтым.
  10. 10 Будзьце шчырым у сваіх думках, пачуццях, і ўчынках. Бог больш чысты, чым любы чалавек, таму чым больш вы чыстыя, тым бліжэй вы будзеце да Бога, і ён дакранецца да вашага сэрца і папоўніць вашыя патрэбы і жаданні.
  11. 11 Пазбягайце сварак і зла. Будзьце спакойным і ўлагоджаным. Чытайце Біблію, каб заставацца ў такім стане.
  12. 12 Калі вы каталік, хадзіце на споведзь як мінімум раз у 2-3 месяцы. Гэта дапаможа вам жыць больш хрысціянскай жыццём, і стаць бліжэй да Бога.
  13. 13 Дзіця вы, падлетак, або дарослы - размаўляйце з людзьмі, якія маюць тую ж веру; ваша вера будзе ўмацоўвацца, калі двое ці трое вакол вас будуць згаджацца у малітве. Гэта не значыць, што вакол вас не павінна быць няверуючых, але кожны раз, калі моліцеся, майце веру - інакш, вы будзеце недастаткова блізкія да Бога ў сваім штодзённым жыцці.

парады

  • Ня паўтарайце малітваў, якіх вы не разумееце. Бог хоча, каб у вас была размова з Ім, а не чытанне пустых завучаных фраз. Думайце пра Яго, як пра аднаго.
  • Веданне таго, што Бог з'яўляецца нашай самай блізкай бацькам, які акружае нас сваёй дасканалай любоўю кожную хвіліну, з'яўляецца жыццёва неабходным для таго, каб стаць да Яго бліжэй.
  • Калі вы дабраслаўляць іншых, вы пажняце яшчэ больш дабраславеньняў. Ваша «чаша» будзе перапоўнены, і вы зможаце дабраслаўляць іншых яшчэ больш.
  • Заўсёды дзякуйце і праслаўляйце Бога за ўсё, што Ён зрабіў для вас, незалежна ад таго, што адбываецца ў вашым жыцці.
  • Шукайце Яго, таму што «бязь веры дагадзіць Богу немагчыма; бо трэба, каб прыходзіць да Бога, верыў, што Ён ёсьць, і шукальнікам Яго дасьць. » Гбр. 11: 6.
  • Молячыся, ня будзьце эгацэнтрычныя. Памятаеце, што ў Бога свае шляхі і свае тэрміны, таму даверцеся Яму ў гэтым.
  • «У гневе грахоў: сонца хай ня зойдзе ў гневе вашым». Памятаеце гэта кожны дзень.
  • «Няхай не трывожыцца сэрца ваша». Ін. 14: 1
  • Не забывайце пра Бога. Забыцца вельмі лёгка, але заўсёды старайцеся думаць пра Яго. Шукайце Яго з самае раніцы. Шукайце тады, калі можна знайсьці Яго.
  • Упакорцеся перад Богам, і Ён падыме вас.

папярэджання

  • «Пагібелі папярэднічае гонар, і падзеньню - пыха» напісана ў Бібліі. Такім чынам, больш думайце пра іншых: вазьміце за звычку служыць і клапаціцца, каб дзяліцца з людзьмі Божай любоўю.
  • «Калі мы бачылі Цябе галоднага, альбо сасьмяглага, альбо падарожнага, альбо голага, альбо хворага, альбо ў цямніцы, і не паслужылі Табе? - спытаюць яны. Тады скажу ім у адказ: праўду кажу вам: як што вы не зрабілі гэтага аднаму з гэтых меншых, дык не зрабілі Мне », скажа Ісус на судзе.
  • Ня ганарыцеся; ілжывае пакора азначае, што вы ганарымся сваім пакорай, і сваімі дасягненнямі, і гэтым вы не праслаўляць Бога.